Κεντρική NBA Κανείς δεν τα βάζει με τον Μπάτλερ! (vid)
NBA

Κανείς δεν τα βάζει με τον Μπάτλερ! (vid)

jimmy butler minnesota 1

Ο Τζίμι Μπάτλερ δείχνει εκ νέου μια τρομερή επιθετικότητα στο παιχνίδι του μετά τα πρώτα ματς της σεζόν, στα οποία επικεντρωνόταν περισσότερο στα αμυντικά καθήκοντα. Τον μήνα Δεκέμβριο, ο “Jimmy Buckets” έχει 27 πόντους ανά αγώνα, παίρνοντας 18.5 προσπάθειες ανά ματς, νούμερα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τα αντίστοιχα των προηγούμενων μηνών (17.9 πόντοι με 14.5 σουτ τον Νοέμβριο, 16.2 πόντοι με 13.2 σουτ τον Οκτώβριο).

Στο χθεσινό ματς εναντίον των Νάγκετς, οι Τίμπεργουλβς βγήκαν αλώβητοι, επικρατώντας στην παράταση με 128-125 κι εξακολουθούν να διατηρούνται στην 4η θέση της Δύσης. Ο Μπάτλερ φρόντισε να κάτσει στο “τιμόνι” του ηγέτη και να δείξει τον δρόμο στους πεινασμένους “λύκους” του Τομ Θίμποντο.

Ειδικότερα, ο Μπάτλερ σταμάτησε στους 39 πόντους με 10/20 σουτ και 16/18 βολές ενώ σκόραρε 12 πόντους στην παράταση και τους 11 από τους 12 πρώτους της Μινεσότα στο διάστημα αυτό!

Ο πρώην σταρ του Σικάγο συνδύασε την τρομερή του ικανότητα στα σουτ μέσης απόστασης μετά από ντρίμπλα με το γεγονός ότι εκμαίευε συνεχώς φάουλ κάθε φορά που εφορμούσε προς το καλάθι. Έχοντας την μπάλα στα χέρια σε τεράστιο ποσοστό των κατοχών, ο Μπάτλερ συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικός ηγέτης, νικώντας τον αντίπαλο υπό κάθε συνθήκη, όποια αμυντική συνθήκη κι αν εφάρμοζε.

Ο Μπάτλερ, μάλιστα, προσέθεσε και λίγο… swag στην εμφάνισή του, υπενθυμίζοντας στους Νάγκετς ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί του (you cant f… with me!).

Τα highlights του Μπάτλερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…