Κεντρική Basket League Άρης “Yπήρχε διαφορετικός τρόπος σφυριγμάτων…”

“Yπήρχε διαφορετικός τρόπος σφυριγμάτων…”

giannakis 2

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους. Συγκεκριμένα είπε:

“Ημασταν καλά προετοιμασμένοι. Ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, είχαμε τον έλεγχο και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει προβλήματα εκτός από το σημείο που υπήρχε διαφορετικός τρόπος σφυρίγματος στα δύο μέρη του γηπέδου. Η ομάδα μας αξίζει περισσότερο σεβασμό γιατί αυτό έγινε για δεύτερο σερί ματς (σ.σ. εννοεί μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό), υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια. Εμείς όταν βάζαμε τα χέρια μας ήταν φάουλ, του ΠΑΟΚ όχι. Μας βοηθούν τέτοια ματς. Ελπίζω η προσπάθεια του ΠΑΟΚ και η δική μας να ανέβει επίπεδο”.

Για τα 10 λεπτά συμμετοχής του Μπένσον: “Είναι τακτική. Ο Κιθ μας βοήθησε σε κάποια διαστήματα, κάποια παιδιά βοήθησαν σε άλλα διαστήματα.

Για τον διαφορετικό τρόπο σφυριγμάτων: “Φάγαμε 24 πόντους από τέτοια λάθη. Είναι πολλά”.

Για τα λάθη του Άρη: “Το ματς ήταν στον πόντο και φάγαμε ένα καλάθι από παίκτη που ήρθε στον πάγκο”.

Για την κακή επίθεση: “Βγάλαμε εύκολα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Η ομάδα μου κάθε ματς εκτός έδρας είναι καλύτερη. Η ομάδα έχει μια σταθερή βελτίωση σε εκτός έδρας αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια”.

Για τον εκνευρισμό που έδειξε κάποιες στιγμές με τους παίκτες του: “Δεν είμαι εκνευρισμένος. Είναι μάθημα. Θέλω να τους κάνω υπομονετικοί και έξυπνοι. Παίζουμε μπάσκετ. Στόχος μου είναι αυτός. Είχαμε ως τώρα δυνατό πρόγραμμα και δύσκολο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…