Κεντρική Γυναίκες “Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτες”

“Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτες”

olympiakos maltsi gior

Την πρώτη θέση στον όμιλο τους στο Eurocup θέλει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε η Εβίνα Μάλτση. Η παίκτρια της ομάδας του Πειραιά τόνισε ότι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την πλευρά της η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, σημείωσε ότι η αναμέτρηση είναι τελικός.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι δύο γυναίκες:

Ελένη Καπογιάννη: “Άλλη μία νίκη απέναντι στον Φάρο που μέχρι σήμερα ήταν και αυτός στις πρώτες θέσεις. Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση, κάτι που μπορεί και να συμβεί. Όμως κρατάμε τη νίκη και επισημαίνουμε τα σημεία που πρέπει να διορθώνουμε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για τη Ρίγα γιατί για εμάς είναι ένας τελικός”.

Εβίνα Μάλτση: “Όπως κάθε παιχνίδι για εμάς, η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα. Ο Φάρος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όχι και τόσο πολύ, αλλά καταφέραμε και συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Από αυτήν την στιγμή που μιλάμε το ενδιαφέρον μας και η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρίγα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έχουμε περάσει, δεν έχουμε σίγουρα άγχος αλλά είναι εγωιστικό πλέον. Θέλουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα, να πάρουμε την διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…