Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε χρόνο ακόμα για Σπανούλη”

“Έχουμε χρόνο ακόμα για Σπανούλη”

sfairopoulos 1

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι το θέλουν περισσότερο, για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου πριν το ντέρμπι (10/11, 21:00). Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ε΄ναι σημαντικό η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη σ΄όλον τον αγώνα και οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ύστερα από το παιχνίδι στη Βαρκελώνη έχουμε το ντέρμπι στην έδρα μας και σίγουρα θέλουμε να το κερδίσουμε. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, που είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει. Την ξέρουμε καλά και μας ξέρουν. Θεωρώ ότι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος θέλουμε να μας βοηθήσει με τη φωνή του, για να πάρουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τον… Μαραθώνιο της Euroleague“.

Για την επίθεση του Ολυμπιακού: “Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί η εμφάνισή μας στην επίθεση στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα χρειαστούμε καλύτερο διάβασμα και κάποιες λεπτομέρειες, για να εκτελέσουμε καλύτερα και να είμαστε πιο αποδοτικοί”.

Για τα θετικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα: “Όταν παίζεις ένα κακό παιχνίδι η ήττα πονάει, αλλά σου δείχνει τις αδυναμίες σου και όσα πρέπει να βελτιώσεις. Είδαμε τις αδυναμίες μας και έχουμε δουλέψει για να τις βελτιώσουμε”.

Για τον Ουίλτζερ: “Ειλικρινά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι. Θα πραγματοποιήσουμε και την τελευταία προπόνηση και τελευταία στιγμή θα αποφασίσω. Θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή”.

Για το πώς βοήθησαν οι προπονήσεις: “Κάθε προπόνηση βοηθάει να βελτιωθούμε. Όσες περισσότερες προπονήσεις κάνουμε, τόσο το καλύτερο για εμάς. Έχουμε δείξει καλά δείγματα. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες για να δώσουμε τα μέγιστα. Όχι πως δεν παίζουμε καλά τώρα, αλλά με τη βοήθεια όλων των παιδιών θα μειώσουμε τα άσχημα στοιχεία στο παιχνίδι μας”.

Για τον Σπανούλη: “Θα παίξει χωρίς προπόνηση! Αστειεύομαι. Έχω πει πως όταν είναι εντάξει το πόδι του θα αρχίσει προπονήσεις. Θα χρειαστεί να κάνει και προπονήσεις για ένα διάστημα. Θα δούμε πότε θα μπει. Έχουμε καιρό ακόμα”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Μην ξεχνάτε πως το πρώτο παιχνίδι το δώσαμε κεκλεισμένων των θυρών. Η παρουσία του θα δώσει ώθηση στους παίκτες. Από την άλλη, μετράει η εικόνα και όχι το αποτέλεσμα”.

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού και τη ψυχολογία: “Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει 2 κακές ήττες και δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Το ξέρουμε αυτό. Κι εμείς ήμασταν σε αντίστοιχη κατάσταση με τον Παναθηναϊκό και ψάχνουμε έξτρα κίνητρο. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αποφασιστικότητα και να δείξουμε στο γήπεδο ότι το θέλουμε πιο πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…