Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Nα αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα”

“Nα αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα”

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να κερδίσει τη Ρόσα Ράντομ (01/11, 19:30) είναι ο παίκτης της Ένωσης, Μάνι Χάρις. Ο Αμερικανός γκαρντ της “Βασίλισσας” τόνισε ότι δεν πρέπει να φοβηθούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο τους και πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλή ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα: “Το παιχνίδι με την Μπάνβιτ ήταν αρκετά δύσκολο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, αλλά γνωρίσαμε μια απογοητευτική ήττα. Είδαμε τα λάθη που κάναμε, σκοπός είναι να τα διορθώσουμε και να πάμε παρακάτω. Η επόμενη αγωνιστική με τη Ρόσα Ράντομ είναι καθοριστική για την κατάκτηση μιας θέσης. που θα οδηγήσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβηθούμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είμαι σίγουρος, ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για την εμφάνισή του στο εν λόγω ματς: “Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου στο ματς με την Μπάνβιτ. Ακόμα προσπαθώ να βρω ρυθμό στο παιχνίδι μου. Μαθαίνω τα συστήματα, πώς παίζουν οι συμπαίκτες μου και σίγουρα θέλει χρόνο η ομαλή ένταξή μου στην ομάδα. Όσο παίζω θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να κερδίζει η ομάδα”.

Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ο κόσμος της ομάδας είναι εκπληκτικός. Δείχνει την αγάπη του συνέχεια, αλλά κι εμείς πρέπει να την ανταποδώσουμε με νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα τους ανταμείψουμε στα επόμενα παιχνίδια»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ – Τρεβίζο 77-92 – Συνέχεια στις «χαμηλές» πτήσεις

Ήττα για την ΑΕΚ με 77-92 από την Τρεβίζο με την Ένωση να συνεχίζει τις κακές πτήσεις και …