Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αν εμείς εμφανιστούμε καλoί, θα κερδίσουμε…”

“Αν εμείς εμφανιστούμε καλoί, θα κερδίσουμε…”

koniaris paok

Mετά την νίκη επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (15/11) θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας στη Λιθουανία για την 6η αγωνιστική του Champions League. Ο Αντώνης Κόνιαρης την Δευτέρα μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα των “ασπρόμαυρων” τονίζοντας πως από την απόδοση του “Δικεφάλου” θα εξαρτηθεί η έκβαση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

“Δουλέψαμε για το μεθαυριανό ματς και θα δουλέψουμε κι άλλα πράγματα στην Λιθουανία. Έχει αλλάξει κάποιους παίκτες ο αντίπαλος, επιθετικά μοιάζει με το δικό μας παιχνίδι, έχει μοντέρνο στυλ… Αν εμείς εμφανιστούμε καλoί, θα κερδίσουμε. Από εμάς κρίνεται. Παίζει ρόλο η άμυνα αλλά μετράει και η επίθεση αν βγουν καλά τα plays. Η Νεπτούνας είναι σε καλή περίοδο αλλά πιστεύω στην ομάδα μας. Δεν θα γίνει τίποτα στην τύχη”.

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ και την νίκη επί του Άρη: “Παίξαμε πιο ομαδικά, στην άμυνα ήμασταν πιο ενωμένοι και παίξαμε πιο συγκεντρωμένα. Ναι, έχει γυρίσει ο διακόπτης, έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές”.

Για την αποχώρηση του Ντίλαρντ: “Εχει γίνει αλλαγή με τον χρόνο συμμετοχής παικτών. Ο Τσόχλας έχει μπει παραπάνω στο ροτέισον αλλά και ο Ζάρας. Εμένα είναι ίδιος ο ρόλος μου. Πολλά παιδιά μπήκαν στο ροτέισον”.

Για το κακό τέταρτο δεκάλεπτο απέναντι στον Άρη: “Είναι παράξενο να μπαίνεις στο τέταρτο δεκάλεπτο λες και χάνεις εσύ 15 πόντους. Λίγο η πίεση, λίγο ότι δεν κερδίζαμε, μπήκαμε πιο μαγκωμένοι επιθετικά. Αυτό μπορούμε να το διορθώσουμε. Μπορούσαμε τον Άρη να τον κρατήσουμε πιο χαμηλά στο σκορ”.

Για την κατάστασή του: “Ηρθε ένας τραυματισμός για μένα στην αρχή της χρονιάς. Ηθελα να βοηθάω και στις δύσκολες στιγμές. Νιώθω καλά που η ομάδα και ο προπονητής με στηρίζουν. Θα δίνω το 100% και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ αυτή την στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …