Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το νέο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών

Το νέο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών

skourtopoulos

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατέληξε στους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Πρόκειται για τους Γιάννη Ελευθεριάδη, Θανάση Μολυβδά και Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι βοηθός του Μάκη Γιατρά στον Προμηθέα Πατρών, ο Θανάσης Μολυβδάς ήταν μεταξύ άλλων συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην Εθνική, ενώ εδώ και λίγο καιρό συμφώνησε με την Αλ Ριγιάντι του Λιβάνου. Τέλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, όντας τεχνικός στο εφηβικό τμήμα του Περιστερίου.

“Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη, όπως εξάλλου όλη αυτή που ξεκινάμε με τον θεσμό των προκριματικών και έπρεπε να βρούμε κάποιους συνεργάτες που να είναι διαθέσιμοι, αλλά να έχουν και παραστάσεις.Καταλήξαμε σε ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη. Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι μέλος των επιτελείων των Εθνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Θανάσης Μολυβδάς έχει διατελέσει και στο παρελθόν στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών. Ο Γιάννης Καλαμπόκης, τέλος, συμμετείχε ως παίκτης στο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική το 2009, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και πέραν των τεχνικών ζητημάτων θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας επαφές, καταλήξαμε σε συμφωνία για τους ρόλους που θα υπάρξουν και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά”, είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, εξηγώντας τις επιλογές που έγιναν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…