Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παίξαμε ανορθόδοξα”

“Παίξαμε ανορθόδοξα”

sotiris manolopoulos alexis falekas

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Εστουδιάντες (79-87) στο “Νίκος Γκάλης”, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε ανορθόδοξα, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της δημιουργίας, στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” ήταν εξαιρετικά προβληματικοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους διαιτητές: “Προτιμώ να μην πω κάτι για τους διαιτητές”.

Για το κακό ξεκίνημα στην αρχή των αναμετρήσεων: “Έχει ξανά γίνει σε κάποια φιλικά, που παίξαμε. Για κάποιον λόγο, υπάρχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό, ίσως, δεν μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Δεν έχουμε αποδείξει τίποτα ακόμα. Έχουμε τις δυνατότητες, αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση κι από εκεί θα συνεχίσουμε”.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι: “Η Εστουδιάντες είναι γεμάτη ομάδα, πιο έτοιμη από εμάς, αφού έπαιξε και προκριματικά στο Champions League. Σίγουρα, θα αντιδρούσε. Παίξαμε και με ανορθόδοξο σχήμα, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το κάνουμε. Η επίθεσή μας ήταν στατική. Είχαμε μόνο 10 ασίστ. Συνήθως, έχουμε πολύ περισσότερες. Ο βασικός μας δημιουργός (σ.σ. Γκριν) είχε προβλήματα με τα φάουλ και δεν έπαιξε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…