Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Είμαστε “πεινασμένοι” στον Κολοσσό”

“Είμαστε “πεινασμένοι” στον Κολοσσό”

mvpgriffin3

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναδείχθηκε –μαζί με τον Χάρη Γιαννόπουλο– πολυτιμότερος παίκτης για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” του Κολοσσού στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, μετρώντας 30 πόντους (12/14 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/5 βολές), 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΕΣΑΚΕ:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 2ης αγωνιστικής, σε συνδυασμό με τη δεύτερη νίκη του Κολοσσού H Hotels στο πρωτάθλημα;

“Πραγματικά εκτιμώ αυτό το βραβείο κι αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πανηγυρίσουμε. Το πιο σημαντικό ήταν πως δώσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο της ομάδας μας, που ήταν η νίκη”.

Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

“Επέλεξα το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί πρόκειται για μία από τις πιο υψηλού επιπέδου λίγκες κι ήλθα αποφασισμένος να αγωνιστώ κόντρα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες κι ομάδες του κόσμου. Επίσης, η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα και από εκεί που προέρχομαι, ο κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να ζήσει μία τόσο ευλογημένη εμπειρία”.

Ο Κολοσσός H Hotels τις τελευταίες τρεις σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση της τελικής βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League. Μπορεί τη φετινή να κάνει το βήμα παραπάνω;

“Ναι, πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε παραπάνω από την έβδομη θέση. Έχουμε έναν τρομερό προπονητή, ο οποίος μαθαίνει πολλά στους παίκτες, ενώ από την άλλη το ρόστερ μας αποτελείται από παίκτες που δεν είναι εγωιστές και δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα στο παρκέ. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη ακόμη, καθώς είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά είμαστε “πεινασμένοι”. Θέλουμε να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…