Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να τερματίσουμε στην πεντάδα”

“Να τερματίσουμε στην πεντάδα”

mvpgiannopoulos2 1

Ο Χάρης Γιαννόπουλος έβαλε την… υπογραφή του στην πρώτη νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings στη φετινή Stoiximan.gr Basket League. Ο αρχηγός των Κρητικών μέτρησε 24 πόντους (3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 9/9 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο κι ισάριθμο κλέψιμο απέναντι στον Κόροιβο κι αναδείχθηκε -μαζί με τον Μάλκολμ Γκρίφιν του Κολοσσού– πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής.

Σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, μάλιστα, υποστήριξε πως στόχος του Ρεθύμνου είναι να τερματίσει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 2ης αγωνιστικής, σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

“Ο συνδυασμός αυτός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ για τη 2η αγωνιστική. Είναι μεγάλη τιμή ο τίτλος του Stoiximan.gr MVP. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου και το προπονητικό τιμ. Τους ευχαριστώ πολύ. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Η νίκη επί του Κοροίβου ήλθε με περιπετειώδη τρόπο. Θέλαμε να μην δεχθούμε 90 πόντους στην έδρα μας, αλλά το ότι στο τέλος πήραμε τη νίκη είναι το πιο σημαντικό από όλα”.

Γιατί επέλεξες το περασμένο καλοκαίρι να αποδεχθείς την πρόταση της κρητικής ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου σου έως το 2020;

“Επέλεξα να μείνω στο Ρέθυμνο Cretan Kings έως το 2020 για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι οι άνθρωποι εδώ μου έδειξαν ότι είμαι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Εξίσου σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε ότι εδώ είμαι από τα πρώτα “βιολιά”. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από το να σου δίνουν έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μία ομάδα”.

Πού μπορεί να φτάσει το Ρέθυμνο Cretan Kings στη STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

“Αν είμαστε υγιείς και παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας έχουμε, πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Αυτό θα γίνει, εφόσον είμαστε υγιείς και δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται, γιατί οι μονάδες που έχουμε είναι πολύ δυνατές. Το μόνο που μένει είναι φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό και σταθερό σύνολο, για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του πρωταθλήματος έως το φινάλε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…