Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το ιστορικό καλάθι του Αρσενόπουλου (vid)

Το ιστορικό καλάθι του Αρσενόπουλου (vid)

arsenopoulos protokalathi

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, σε ηλικία 17 ετών και πέντε μηνών, έγινε ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τους πόντους που σημείωσε απέναντι στην Κύμη.

“Ο Νίκος Αρσενόπουλος θα θυμάται σ’ όλη του τη ζωή το παιχνίδι με την Κύμη, για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Ο λόγος; Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Θρύλου στην κατηγορία των μεγάλων και πέτυχε τους πρώτους του πόντους με την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Μάλιστα, ο 17χρονος γκαρντ είναι ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μόμτσος (ημ. γεν. 10/08/1973) είχε πετύχει το πρώτο του καλάθι με τον Ολυμπιακό στην Α’ Εθνική κατηγορία, στις 12/5/1990, στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Παπάγου (96-88), όντας 16 ετών κι εννιά μηνών.

Αρκετά χρόνια μετά, τον ακολούθησε ο Βασίλης Μουράτος (24/11/1997), ο οποίος, στις 12/10/2014, σε ηλικία 16 ετών και 10 μηνών, ντεμπούταρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σκόραρε για πρώτη φορά στην Α1.

Το πρώτο καλάθι του Νίκου Αρσενόπουλου στην Α1, σε ηλικία 17 ετών και πέντε μηνών…”, αναφέρει η ενημέρωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Το ιστορικό καλάθι του Αρσενόπουλου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …