Κεντρική NBA Επική εμφάνιση από τον Βούτσεβιτς! (vid)
NBA

Επική εμφάνιση από τον Βούτσεβιτς! (vid)

nikola vucevic magic

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το συνηθισμένο all-around “θηρίο”, το δίδυμο των Πέλικανς ήταν σαρωτικό (Ντέιβις-Κάζινς) ενώ ο Λόνζο Μπολ απέδειξε ότι έχει πολύ ταλέντο μέσα του! Η εμφάνιση, όμως, που προκάλεσε την περισσότερη αίσθηση ήταν αυτή του Νίκολα Βούτσεβιτς, με τον Μαυροβούνιο σέντερ να βρίσκεται… in the zone στο ματς των Μάτζικ εναντίον των Νετς!

Ειδικότερα, ο Βούτσεβιτς σκόραρε 41 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, έχοντας 11/14 δίποντα και 6/8 τρίποντα! Μπορεί οι Μάτζικ να μην τα κατάφεραν, χάνοντας με 126-121 αλλά ο σέντερ των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του, όντας μονίμως ασταμάτητος!

Το πικ-εν-ποπ παιχνίδι ήταν το “κυρίως πιάτο”, με τον Βούτσεβιτς να εκμεταλλεύεται τα αργά πόδια του Τιμοφέι Μοζγκόφ και να μένει μονίμως ελεύθερος ενώ, το παιχνίδι του στο ποστ αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Η εκτελεστική του δεινότητα δείχνει να έχει βελτιωθεί, κάτι που προσθέτει νέα διάσταση στο παιχνίδι του.

Το πρόβλημα στην άμυνα των Μάτζικ, όμως, ήταν μόνιμο, με τον Βούτσεβιτς να έχει ευθύνη, εξαιτίας της κακής του απόδοσης στο αμυντικό πικ-εν-ρολ. Οι Νετς εφάρμοσαν τον συνηθισμένο, γρήγορο ρυθμό τους και είχαν 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπούκερ, Ράσελ, Κάρολ από 17) ενώ αποδείχθηκαν ανώτεροι στις clutch καταστάσεις.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…