Κεντρική NBA “Καταiγίδα” οι Γουόριορς, νίκησαν τους Ντέιβις-Κάζινς! (vids)
NBA

“Καταiγίδα” οι Γουόριορς, νίκησαν τους Ντέιβις-Κάζινς! (vids)

klay thompson warriors pelicans

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκαναν “σεφτέ” στις νίκες για φέτος, επικρατώντας των Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 120-128. Παρά την αστοχία και την έλλειψη ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο, οι “dubs” απέδειξαν ότι μπορούν να γυρίσουν τον διακόπτη ανά πάσα στιγμή, χάρη στα “υπερόπλα” που διαθέτουν στην επίθεση.

Ειδικότερα, ο Κλέι Τόμπσον σκόραρε 31 πόντους με 7/12 τρίποντα, με τους Πέλικανς να τον ξεχνούν συχνά-πυκνά στο τρανζίσιον ενώ, δεν βρίσκονταν πάντα σε θέση να τον ακολουθήσουν μετά το σκριν μακριά από την μπάλα.

Ο Στεφ Κάρι πέτυχε 28 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, έχοντας 4/11 τρίποντα, 10/10 βολές και μόλις 1 λάθος, κάνοντας μια πολύ αποδοτική εμφάνιση ενώ ο Κέβιν Ντουράντ σάρωσε σε άμυνα κι επίθεση, με 22 πόντους κι 7 τάπες (ρεκόρ καριέρας)!

Από την άλλη, οι Πέλικανς είχαν ξανά σε απίστευτη μέρα τους Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο “Brow” θύμιζε περιφερειακό στον τρόπο παιχνιδιού του, έχοντας 35 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3/4 τρίποντα ενώ ο “Boogie” είχε επίσης 35, με 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα!

Αδιανόητα νούμερα, κυριαρχική παρουσία κάτω από το καλάθι κι όχι μόνο αλλά το απότομο “ξεφούσκωμα” των Πέλικανς στο 2ο ημίχρονο και η “καταιγίδα” των Γουόριορς (18/40 τρίποντα), έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…