Κεντρική NBA Αναλυτικά τα highlights του απίθανου Γιάννη (vid)

Αναλυτικά τα highlights του απίθανου Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo bucks cavs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφθασε και πάλι σε επίπεδα MVP, όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, απέναντι στους “άρχοντες” της Ανατολής, Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να ήταν ανεπαρκείς, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη αλλά ο Έλληνας σούπερ-σταρ έστρεψε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του, δείχνοντας ότι βρίσκεται στη διαδικασία ανέλιξης ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη!

Ειδικότερα, ο ηγέτης των Μπακς σταμάτησε στους 34 πόντους, με 15/22 σουτ και 4/6 βολές ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, κάνοντας και 3 κλεψίματα αλλά μόλις 2 λάθη!

Όλη η προσοχή της αντίπαλης άμυνας ήταν στραμμένη πάνω του, με νταμπλ-τιμ, συνεχείς αλλαγές και βοήθειες να περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο. Ο Γιάννης έχει την ικανότητα να βλέπει πάνω από την άμυνα και να διακρίνει άμεσα τις γραμμές πάσας, δημιουργώντας ρήγματα που οδηγούσαν σε ελεύθερα σουτ και υποχρεώνοντας τους Καβς να βοηθούν μία πάσα μακριά.

Όσον αφορά τους τρόπους που σκόραρε, ο Γιάννης δεν έδινε σημασία, σχετικά με το ποιος τον μάρκαρε. Είτε ήταν ο “εξπέρ”, Τζέι Κράουντερ, είτε οποιοσδήποτε άλλος, ο ηγέτης των Μπακς έμπαινε με άνεση στο καλάθι, είτε σε καταστάσεις πικ-εν-ρολ, είτε σε απομόνωση. Ο άψογος συγχρονισμός, τα τεράστια βήματα αλλά και η μέτρια προστασία του καλαθιού από τους Καβς του εξασφάλιζαν σίγουρους πόντους εντός του “ζωγραφιστού”.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο Γιάννης ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου για τους Καβαλίερς, τόσο με τις πάσες του, όσο και με το σκοράρισμα κι ως αποτέλεσμα, οι φιναλίστ του NBA έφυγαν με το “διπλό” από το Μπράντλεϊ Σέντερ.

Αναλυτικά τα highlights του Γιάννη

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…