Κεντρική NBA “Εγώ και ο Τζορτζ είχαμε συμφωνήσει με τους Καβαλίερς”
NBA

“Εγώ και ο Τζορτζ είχαμε συμφωνήσει με τους Καβαλίερς”

carmelo

Πριν από λίγες ημέρες οι Θάντερ έφτασαν σε συμφωνία με τους Νικς και αφού έδωσαν τους Ενές Καντέρ και Νταγκ ΜακΝτέρμοτ απέκτησαν τον Καρμέλο Άντονι και έτσι δημιούργησαν μια ομάδα ικανή για τα πάντα την φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος φόργουορντ ήθελε εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από την Νέα Υόρκη και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όπως και έγινε. O 33χρονος αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις που είχε με άλλες ομάδες, ενώ πρόσθεσε πως είχε συμφωνήσει με τους Καβαλίερς, ενώ στη συνέχεια με τους Ρόκετς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

Για τις διαπραγματεύσεις με το Κλίβελαντ: “Είχε πλάκα αφού εγώ και ο Πολ Τζορτζ θεωρητικά θα… μετακομίζαμε στο Κλίβελαντ τη βραδιά του Draft. Μιλούσαμε σχετικά γι’ αυτή την πιθανότητα. Το deal είχε σχεδόν ολοκληρωθεί όμως ακυρώθηκε εκείνο το βράδυ! Σε κάθε περίπτωση κρατήσαμε επαφή με τον Τζορτζ στην offseason ενώ δεν είχαμε πιάσει ποτέ την κουβέντα για την Οκλαχόμα. Πλέον είμαστε συμπαίκτες“.

Για τους Ρόκετς: “Στη συνέχεια ακολούθησε η συμφωνία με τους Ρόκετς. Για κάποιο λόγο δεν προχώρησε με ό,τι έγινε στα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων. Η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε και ρίξαμε το βάρος σε άλλες προτάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…