Κεντρική Basket League Άρης Στην προπόνηση του Άρη ο Λάσκαρης

Στην προπόνηση του Άρη ο Λάσκαρης

anikos

Στην προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκε ο Νίκος Λάσκαρης ο οποίος μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Από εκεί και πέρα ο Γκάρι Μπελ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (μέρα κατά την οποία θα γίνει στο Παλέ το φιλικό με τα Τρίκαλα) στις 20.00 ενώ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος .

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ο μεγαλομέτοχος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε σήμερα (28/9) στην προπόνηση της ομάδας. Παρακολούθησε ένα μέρος της, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη και μετά το τέλος της συνομίλησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του αλλά και με τους παίκτες της ομάδας.

Με μια προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα (28/9) η προετοιμασία του ΑΡΗ. Ο Brent Petway συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (4/10) δίνει αύριο (29/9, 18:30) ο ΑΡΗΣ. Οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τα Τρίκαλα, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Nick Galis Hall».

ΑΥΡΙΟ (29/9) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο GARY BELL

Ο Gary Bell αναμένεται αύριο (29/9) στις 20:30 στη Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι του Αμερικανού γκαρντ ξεκινά από το Σιάτλ και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…