Κεντρική Basket League Άρης “Ξέρω για τους θορυβώδεις φίλους του Άρη…”

“Ξέρω για τους θορυβώδεις φίλους του Άρη…”

aris1

aris1O Άρης έκανε… αρχή στην απόκτηση των ξένων με την συμφωνία με τον Κάιλ Γουίβερ, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του που θα αγωνιστεί στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

Νιώθω υπέροχα ερχόμενος για να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Έχω μάθει αρκετά για τους φιλάθλους και την παράδοση του ελληνικού μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω σε μία νέα, για μένα, χώρα και θα αγωνιστώ στον Αρη. Φίλοι και παλιοί συμπαίκτες μου, μου έχουν πει για το πόσο θορυβώδεις και ενθουσιώδεις είναι οι φίλαθλοι. Δε γνωρίζω πολλά για τον Άρη ακόμα, αλλά μαθαίνω. Έχω παίξει μαζί με τον James Gist και τον Kyle Hines και μου μετέφεραν τις εξαιρετικές εμπειρίες που έχουν από την Ελλάδα”.

Οσο για τους στόχους του στους “κίτρινους”; “Ατομικά, θέλω να έχω τη σωστή νοοτροπία, που θα μου επιτρέψει να μάθω, αλλά και να βελτιώνω την απόδοσή μου όσο προχωρά η σεζόν. Όσο για την ομάδα, θέλω να της μεταδώσω την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μου ότι μπορούμε να πάμε μακριά μέσα στη σεζόν, εφόσον έχουμε με τη σωστή νοοτροπία και δουλεύουμε σκληρά”.

Η συμμετοχή στο Champions League ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον πρώην παίκτη της Τορούν: “Ναι, σαφώς… Η συμμετοχή στο BCL θα μας δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο, απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες. Επίσης, θα μας δυναμώσει και θα μας προετοιμάσει για το σκληρό ελληνικό πρωτάθλημα”.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Αυτή θα είναι η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα προσαρμοστώ με τον χρόνο. Οι ομάδες εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της σεζόν και πιστεύω ότι η εμπειρία μου θα με βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι”.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Άρη είναι το εξής: “Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι ενθουσιασμένοι όσο κι εγώ. Εκτιμώ πολύ τη βοήθεια που προσφέρουν εντός κι εκτός γηπέδου και πιστεύω ότι ακόμα μία εξαιρετική σεζόν έρχεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…