Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Κλάσεν…

Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Κλάσεν…

klassen paok

klassen paokEδώ και πολύ καιρό είχαμε αναφέρει την περίπτωση του Όουεν Κλάσεν για τον ΠΑΟΚ και στον “Δικέφαλο” “έτρεξαν” το θέμα του Καναδού (25, 2.08) για την ενίσχυση στην ρακέτα. Ο συγκεκριμένος σέντερ (μπορεί να βοηθήσει και στο “4” εκτός από το “5”) πέρυσι (2016-17) oλοκλήρωσε την σεζόν στην Μπούντουτσνοστ με 9,2 πόντους μέσο όρο (ΑΒΑ League) ενώ πριν μετακομίσει εκεί, αγωνιζόταν (2016-17) στην Χάγκεν έχοντας 13,2 πόντους ανά ματς.

Στον “Δικέφαλο” θεωρούν πως το θέμα της απόκτησής του είναι σε καλό δρόμο και αυτό επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη. Ο Κλάσεν δεν έχει μικρό κασέ, απεναντίας το αντίθετο… Φαίνεται, όμως, να έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, απλώς πρέπει να διευθετηθεί και μια άλλη εκκρεμότητα. Ο 25χρονος παίκτης έχει κληθεί στην Εθνική Καναδά που έχει αγώνες (FIBA AmeriCup 2017) που “πέφτουν” πάνω στην χρονική περίοδο που έχει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ.

Καλό θα ήταν για τον “Δικέφαλο” (και αυτό θέλουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) εκείνο το διάστημα ο Κλάσεν να μην απουσιάζει από στάδιο της προετοιμασίας. Από την στιγμή που βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα, τότε ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί (στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μέσα στο επόμενο διήμερο μπορεί το θέμα της απόκτησής του να “τελειώσει”).

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…