Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “Τρελός είμαι;”

Μαυροειδής: “Τρελός είμαι;”

mauroeidis aek

mauroeidis aek

Την αφοσίωσή του στον οργανισμό της ΑΕΚ έδειξε ο Δημήτρης Μαυροειδής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, “Ώρα των Σπορ”. Ο 32χρονος σέντερ έσπευσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους της Ένωσης για το γεγονός ότι τον στήριξαν όσο καιρό ήταν τραυματίας, για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του αλλά και για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς. Ακόμη, δήλωσε πιστός “στρατιώτης” της Εθνικής Ελλάδος, τονίζοντας ότι θα έπαιζε σε αυτή με κάθε κόστος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μαυροειδή για την παραμονή του στην ΑΕΚ: “Από την αρχή που ήρθα μέχρι και σήμερα είμαι χαρούμενος με το πώς δουλεύει η ομάδα, από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, μέχρι τον κόσμο. Εννοείται πως ήθελα να μείνω. Τρελός είμαι να θέλω να φύγω από την ΑΕΚ; Έχω δεθεί με την ομάδα και ελπίζω να τη βοηθήσω να έχει και άλλες επιτυχίες στο μέλλον. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασα η ΑΕΚ με βοήθησε πάρα πολύ να δείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Έπαιξα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Με βοήθησε κι έχω δώσει κι εγώ από την πλευρά μου ό,τι μπορώ”.

Αρκετές ομάδες είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Μαυροειδή αλλά ο ίδιος ήξερε ότι θα παραμείνει στον “Δικέφαλο”: “Υπήρχε ενδιαφέρον από την Αβελίνο κι άλλες ομάδες. Δεν το κυνήγησα παραπάνω. Δεν το κυνήγησα παραπάνω γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Περίμενα ότι θα μείνω, άλλωστε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν σιγά-σιγά στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ, με τον Μαυροειδή να θέτει τον πήχη ψηλότερα, συγκριτικά με πέρσι: “Στην Ελλάδα από τη στιγμή που έχουμε πάρει την τρίτη θέση δύο σερί φορές, είναι μια αρχή να το κάνουμε ξανά. Επίσης θέλω να κάνουμε περισσότερες μεγάλες νίκες, όπως κάναμε πέρσι επί του Παναθηναϊκού. Στο Κύπελλο θα μπορούσαμε να παίξουμε σε έναν τελικό και στην Ευρώπη μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, να φθάσουμε και στο Φάιναλ Φορ και μετά όλα γίνονται”.

Τέλος, ο 32χρονος χρησιμοποίησε και μια… ιδιαίτερη ατάκα για να περιγράψει την αγάπη του για την Εθνική Ελλάδος: “Για την Εθνική θα έπαιζα και… κουτσός. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Το να παίζεις στην Εθνική είναι η υπέρτατη τιμή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100

Με “περίπατο” στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδι…