Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Του χρόνου θα πληρώνει και τον… Λιάπη

Του χρόνου θα πληρώνει και τον… Λιάπη

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική χρονιά πέρα από το όποιο μπάτζετ θα έχει με τους παίκτες που θα διαθέτει στο ρόστερ του, θα πληρώσει και έναν… πρώην. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λιάπη που αγωνίστηκε στους “ασπρόμαυρους” μέχρι την σεζόν 2015-16. Παρά το ότι ο νεαρός είχε μικρό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, έχει λαμβάνειν χρήματα από τον “Δικέφαλο”… Μάλιστα η συμφωνία των δύο πλευρών “προβλέπει” (όπως επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη) πως ο Λιάπης θα αποπληρωθεί από τους “ασπρόμαυρους” κατά την αγωνιστική χρονιά 2017-18.

Ο νεαρός που αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στον Κολοσσό, όπως και ο Θωμάς Κώττας (και σε αυτόν ο ΠΑΟΚ όφειλε χρήματα, μάλιστα ο νεαρός έκανε προσφυγή και προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του… γρήγορα για να μετακομίσει στο Ρέθυμνο, αναγκάστηκε να “χαρίσει” 10.000 ευρώ στον “Δικέφαλο”) πέρυσι το καλοκαίρι ήθελαν να γνωρίζουν πως  θα έχουν έναν πιο… σημαντικό αγωνιστικό ρόλο στους “ασπρόμαυρους”, ωστόσο το πλάνο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν τους “κάλυπτε” αγωνιστικά και έτσι δεν συνεχίστηκε η συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ.

Και μιας που σταθήκαμε σε νεαρούς παίκτες, σχετικά με τον Βασίλη Μουράτο του οποίου την περίπτωση είχαμε αναφέρει για τον ΠΑΟΚ (ως υποψήφιο για τους “ασπρόμαυρους”) όταν έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, στον “Δικέφαλο” έχουν γνώση ότι μέχρι τώρα τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής, παραδέχονται πως είναι ένας παίκτης που έχει θετικά στοιχεία, η περίπτωσή του δεν φαίνεται να έχει “διαγραφεί”, όμως άλλα θέματα είναι αυτά που “καίνε” αυτή την στιγμή σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πλάνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Σαν να μην έγιναν ποτέ!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα αυτό που γνώριζαν όλοι εδώ κι αρκετούς μήνες. Τα πρωταθλήματα της…