Κεντρική Γυναίκες Στον Αθηναϊκό η Τζανετάτου

Στον Αθηναϊκό η Τζανετάτου

Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Αγγελική Τζανετάτου, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις ανάφερε ότι είναι χαρούμενη γι αυτήν την ευκαιρία και ευχήθηκε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Αγγελικής Τζανετάτου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Αγγελική είναι γεννημένη στις 12-02-1999 και προέρχεται από της ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Επίσης, είναι διεθνής με όλες μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Αθηναϊκός καλωσορίζει την Αγγελική στην οικογένειά του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, κο Σκουλίκα Δημήτρη και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους στη μεταγραφή της Αγγελικής“.

Οι δηλώσεις της Τζανετάτου:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου προσφέρει ο Αθηναϊκός να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή και του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Σκουλικα, πρόεδρο του Κρόνου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Νέος προπονητής ο Κεραμιδάς

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Κεραμιδά. Ο Έλλ…