Κεντρική Γ' Εθνική Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Παιχνίδι-παρωδία, παίκτης του Πέρα έβρισε και γρονθοκόπησε τον προπονητή μας» (vid)

Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Παιχνίδι-παρωδία, παίκτης του Πέρα έβρισε και γρονθοκόπησε τον προπονητή μας» (vid)

kronos jpg

Ο Κρόνος προχώρησε σε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με το Πέρα, που ολοκληρώθηκε στο 22ο λεπτό

Ένα παιχνίδι-παρωδία διεξήχθη στον Άγιο Δημήτριο, καθώς ο αγώνας του Κρόνου με το Πέρα ολοκληρώθηκε στο 22′, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με μόλις έναν παίκτη. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν και σημειώνει ότι παίκτης του Πέρα μετά την αποβολή του έβρισε, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον προπονητή της ομάδας:

Αναλυτικά:

«ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΣ ΠΕΡΑ 63-40 (ολοκληρώθηκε στο 22′)

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παρωδία του μπάσκετ, η ομάδα μας πήρε μια ακόμη νίκη που την διατηρεί στην δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ύστερα από όσα γράφτηκαν σε διάφορα αθλητικά site, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας και όλους τους φίλους του αθλήματος ότι ο ΓΣ Κρόνος ουδεμία ανάμειξη έχει στα επεισόδια που οδήγησαν στην 40λεπτη διακοπή του αγώνα και τις αποβολές που ακολούθησαν.

Συγκεκριμένα 2,47” πριν την λήξη του πρώτου 10λέπτου, αθλητής της ομάδας του ΠΕΡΑ , αποβλήθηκε από τον αγώνα επειδή χτύπησε παίχτη της ομάδας μας.

Κατευθυνόμενος προς τον πάγκο έβρισε τον προπονητή μας και κατά την αποχώρησή του, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε.

Στην συνέχεια παίχτες και των δύο ομάδων σηκώθηκαν και προσπάθησαν να προστατεύσουν τον προπονητή του Κρόνου από τον μαινόμενο αθλητή που εκτός εαυτού απειλούσε τους πάντες.

Το παιχνίδι διεκόπη για 40 λεπτά και συνεχίστηκε με πέντε παίχτες του Κρόνου και τέσσερις του Πέρα.

Στο 3ο δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα επέλεξε να κάνει συνεχόμενα φάουλ, με αποτέλεσμα να μείνει με ένα παίχτη και να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο Κρόνος δεν έχει παράπονο από την ομάδα του ΠΕΡΑ, που σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ηρεμήσει τον αθλητή της.

Υγ: Στο βίντεο που ακολουθεί το στιγμιότυπο της αποβολής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…