Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πέινερς: Ο Λετονός που… αγάπησε τον ΠΑΟΚ

Πέινερς: Ο Λετονός που… αγάπησε τον ΠΑΟΚ

paok peiners

paok peinersΩς γνωστόν στη Λιετκαμπέλις θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζάνις Πέινερς, ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν. Το ebasket.gr είχε αποκαλύψει από… πολύ νωρίς την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ότι ο “Δικέφαλος” θέλει την παραμονή του Λετονού, αυτό στους “ασπρόμαυρους” το επιβεβαίωναν αλλά τελικά το… deal δεν “ήρθε”.

Είχαμε εξηγήσει τα δεδομένα στην υπόθεση Πέινερς και τον λόγο που δεν είχε δώσει την απάντησή του μέσα στο καλοκαίρι. Είχε πάρει εντολή από τον ξένο μάνατζερ του να μην πει το “ναι” μέχρι να εξοφληθεί από τον ΠΑΟΚ για οφειλόμενα της περασμένης σεζόν (το μεγαλύτερο μέρος αυτών, ο “Δικέφαλος” το πλήρωσε το προηγούμενο διάστημα). Πάντα, όμως, ο Πέινερς είχε στο μυαλό του να συνεχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Το ήθελε αυτό…

“Από Ελλάδα μόνο ΠΑΟΚ…”

Είναι χαρακτηριστικό πως είχε πει τον εκπρόσωπό του… “από την Ελλάδα μόνο στον ΠΑΟΚ” όσον αφορά την προοπτική να εξακολουθήσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα η οποία άρεσε πολύ στον ίδιο αλλά και στην σύντροφό του κατά το διάστημα της παραμονής του στον “Δικέφαλο”. Υπήρχε και η πιθανότητα να έπαιζε για τον… Σούλη Μαρκόπουλο αν αυτός “έκλεινε” σε κάποια ομάδα (ο Λετονός τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον έμπειρο κόουτς) αλλά όσο έβλεπε πως παρέμενε ελεύθερος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Πέινερς σκεφτόταν μόνο τους “ασπρόμαυρους” σε ό,τι αφορά την χώρα μας.

“Δέθηκε” με τον ΠΑΟΚ, του άρεσε πολύ το περιβάλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αγάπησε τον “Δικέφαλο”. Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως όταν πέθανε ο πατέρας του λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Άρη (στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος), ο Πέινερς προτίμησε να συνεχίσει την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ για να βοηθήσει τον “Δικέφαλο” σε εκείνο το ματς (μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ)….

Οι οπαδοί των “ασπρόμαυρων” όταν ο Πέινερς τους ευχαρίστησε μέσω του instagram (ευχαρίστησε και τον “Δικέφαλο”) κάνοντας γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιετκαμπέλις, του έδειξαν την εκτίμησή τους με τα μηνύματα που του έγραφαν. Αλλωστε ο Πέινερς (εξαιρετικός χαρακτήρας και σε αυτό “έμεναν” πολύ στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”) κέρδισε τον σεβασμό των φίλων του ΠΑΟΚ, στο διάστημα που έπαιξε στον “Δικέφαλο”.

Παραλίγο αντίπαλος του “Δικεφάλου” στο Champions League

Να σημειωθεί πως λίγο έλειψε ο Λετονός φέτος (2017-18) να ήταν αντίπαλος ττων “ασπρόμαυρων” στο Champions League. Αυτό γιατί έδειξε ενδιαφέρον γι’ αυτόν η Νεπτούνας, ομάδα που είναι στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Τελικά, όμως, η Λιετκαμπέλις ήταν αυτή που “κέρδισε” τον Πέινερς. Οπως και να έχει, ο Λετονός έφυγε σαν φίλος από τον “Δικέφαλο” και όταν ενημερώθηκε πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε τον Λάκι Τζόουνς, έκρινε πως θα έπρεπε να “τρέξει” το θέμα του νέου σταθμού της καριέρας του. Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά τους ξένους παίκτες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Ουσμάν Κρουμπάλι ευελπιστώντας πως αυτό θα τελειώσει θετικά.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …