Κεντρική Β' Εθνική Το Ηράκλειο ανακοίνωσε τον Μακράκη

Το Ηράκλειο ανακοίνωσε τον Μακράκη

Στο Ηράκλειο επέστρεψε ο Γιώργος Μακράκης, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Παράλληλα, το Ηράκλειο ευχαρίστησε τον Γιάννη Βισκαδουράκη.

Η ανακοίνωση του Ηρακλείου:

“Η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Μακράκη. Ο έμπειρος και καταξιωμένος coach αναλαμβάνει επισήμως τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Σύσσωμη η οικογένεια του σωματείου της Δουκός Μποφώρ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του και στην υλοποίηση του οράματος μας για την ανάδειξη νέων και γηγενών αθλητών.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Γιάννη Βισκαδουράκη για τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Ο Γιάννης Βισκαδουράκης έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο μας, διαχρονικά και από κάθε πόστο, με αποκορύφωμα την περυσινή, εξαιρετικά δύσκολη σε αγωνιστικό επίπεδο, σεζόν όπου και βγήκε μπροστά και ανέλαβε ως πρώτος προπονητής για το πρωτάθλημα της Α2.

Όλα τα παραπάνω κάνουν τόσο τον άνθρωπο όσο και τον coach Γιάννη Βισκαδουράκη να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από όλους τους ανθρώπους του σωματείου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Εθνικός: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιόση [pic]

Ο Γιώργος Λιόσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ. Ο Εθ…