Κεντρική NBA Στην κούρσα για το βραβείο του MVP και ο Γιάννης! (pic)
NBA

Στην κούρσα για το βραβείο του MVP και ο Γιάννης! (pic)

nba milgouoki giannis antetokounmpo

nba milgouoki giannis antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάθε λόγο να φοράει ένα πλατύ χαμόγελο μετά την ανακήρυξη των μεγάλων νικητών, όσον αφορά τα βραβεία του NBA. Ο “Greek freak” ανακηρύχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς, εξαργυρώνοντας το τρομερό step-up που πραγματοποίησε στην απόδοσή του και σημειώνοντας εξαιρετικές στατιστικές επιδόσεις, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στα πλέι-οφ. Δεν ήταν, όμως, μόνο το συγκεκριμένο βραβείο, όπου το όνομα του Γιάννη έκανε την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε και στην ψηφοφορία του MVP της κανονικής περιόδου, λαμβάνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από ορισμένους δημοσιογράφους! Μπορεί να μην έτρεφε ελπίδες ώστε να φθάσει πολύ ψηλά στην κατάταξη αυτή αλλά ο Γιάννης τερμάτισε στη -διόλου ευκαταφρόνητη- 8η θέση, ξεπερνώντας παίκτες όπως ο Άντονι Ντέιβις, ο Κέβιν Ντουράντ (αν και ο “KD” ήταν λαβωμένος για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν) και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν!

//platform.twitter.com/widgets.js

Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, ο Γιάννης συγκέντρωσε 7 βαθμούς, λαμβάνοντας 7 ψήφους πέμπτης θέσης, σε μια κατάταξη που φανερώνει πολλά σχετικά με τον αντίκτυπο που είχε στην ομάδα του αλλά και με την απίθανη ατομική του παρουσία. Αξίζει να αναφερθεί ότι μονάχα οι Γουέστμπρουκ, Χάρντεν, Λέοναρντ, Τζέιμς, Τόμας, Κάρι και Γουολ βρίσκονται από πάνω του. Καθόλου άσχημα για έναν 22χρονο στην 4η σεζόν του στο NBA…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …