Κεντρική NBA Πρώτο πρωτάθλημα και για τον Στιβ Νας! (vid)
NBA

Πρώτο πρωτάθλημα και για τον Στιβ Νας! (vid)

steve nash warriors

steve nash warriors

Ο Στιβ Νας ήταν ένας εκ των κορυφαίων πλέι-μείκερ όλων των εποχών, μια πρωτοποριακή φιγούρα που χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια και το ανεπτυγμένο μπασκετικό IQ του ώστε να κυριαρχήσει σε έναν χώρο που φαινομενικά δεν τον χωρούσε. Παρά την έλλειψη αθλητικών προσόντων, ο Νας σάρωσε στα παρκέ του NBA, όντας ο μαέστρος της πυρινοκίνητης επίθεσης των Φοίνιξ Σανς. Το 2014, ο Καναδός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση δίχως να έχει γευθεί τη χαρά του τίτλου. Οι Σανς πάντοτε “σκάλωναν” μέχρι τους Τελικούς της Δύσης, όπως και οι Ντάλας Μάβερικς ενώ η υποτιθέμενη super-team των Λος Άντζελες Λέικερς δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Έστω και αργά, όμως, η δικαίωση ήρθε!

Συγκεκριμένα, ο Νας έχει αναλάβει ρόλο σύμβουλου παικτών στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα δύο τελευταία χρόνια και έτσι θα λάβει και αυτός δακτυλίδι πρωταθλητή μετά τη χθεσινή επιτυχία των “dubs“! Αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα του Νας σε οποιονδήποτε ρόλο στο NBA, με το παρακάτω βίντεο να είναι ιδιαίτερα συμβολικό.

Πρόκειται για τον θερμό εναγκαλισμό του Νας με τον Κέβιν Ντουράντ αμέσως μετά το τέλος του 5ου Τελικού εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Είναι η πρώτη φορά αμφότερων που κατακτούν δακτυλίδι πρωταθλητή, εκπληρώνοντας μια σπουδαία αποστολή!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…