Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προπόνηση με Τσόχλα…

Προπόνηση με Τσόχλα…

Το νέο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ… έπιασε δουλειά την Τρίτη καθώς στο “Παλατάκι” έγινε προπόνηση με παίκτες που έχουν συμβόλαιο (και έφηβους) στον “Δικέφαλο” αλλά και τον Απόλλωνα Τσόχλα (τυπικά είναι ελεύθερος), του οποίου το θέμα της παραμονής πιθανότατα θα συζητηθεί την Τετάρτη.

Για την προπόνηση, η ΚΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έγινε… “ένα δίωρο πρόγραμμα με ατομική κυρίως προπόνηση, στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος), οι έφηβοι Γιάννης Γιανναράς, Κώστας Καμπουρίδης, Κώστας Βλαγκόγιας, Παναγιώτης Καραγιώργος.

Σε ένα κομμάτι του σημερινού προγράμματος συμμετείχε και ο Απόλλωνας Τσόχλας, που είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συζητήσει (πιθανότατα αύριο) με τον προπονητή του ΠΑΟΚ”. Στο μεταξύ συζητήθηκαν διάφορα θέματα την Τρίτη μεταξύ του τεχνικού τιμ και του Νίκου Σταυρόπουλου.

Πάει Ιταλία ο Κόνιαρης

Στο μεταξύ για τον Αντώνη Κόνιαρη η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ιδιαίτερα φορτωμένο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο 19χρονος guard που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, συμμετείχε μέχρι και σήμερα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας και την Τετάρτη (7/6) θα αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να λάβει μέρος στο Eurocamp του Τρεβίζο (9-11/6).

Θυμίζουμε ότι ο Κόνιαρης έχει δηλώσει συμμετοχή στο draft του ΝΒΑ (22/6) και το τουρνουά του Τρεβίζο, όπου θα συναντήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις του και να αποφασίσει για το αν θα αποσύρει τη συμμετοχή από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Με την επιστροφή του από την Ιταλία, ο Αντώνης Κόνιαρης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …