Κεντρική Basket League Άρης Περιμένει το… επίσημο κάλεσμα ο Πρίφτης

Περιμένει το… επίσημο κάλεσμα ο Πρίφτης

apriftislaskaris

apriftislaskarisΑπό τα πρώτα ζητήματα που θα “πέσουν” στο τραπέζι στον Άρη, είναι το ραντεβού με τον Δημήτρη Πρίφτη. Αυτό αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, με τον Ελληνα κόουτς να δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Την δεδομένη χρονική στιγμή το στρατόπεδο του Πρίφτη περιμένει να ενημερωθεί επισήμως πότε θα υπάρξει συζήτηση (και το κάλεσμα για ραντεβού) με τον Νίκο Λάσκαρη. Ανεπισήμως, βέβαια, γνωρίζει ότι αυτό το ραντεβού ουσιαστικά θα γίνει για να βρεθεί ο τρόπος λύσης του συμβολαίου με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τον Ελληνα προπονητή και που πρέπει να τακτοποιηθούν.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και να περάσετε άψογα!

Αναφορικά με την… διάδοχη κατάσταση, από την πιάτσα των ατζέντηδων “κυκλοφορεί” πως ήδη ο Παναγιώτης Γιαννάκης λειτουργεί ως νέος κόουτς του Άρη και ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έγιναν κάποιες πρώτες επαφές για την στελέχωση του ρόστερ (αν και σε πρώτη φάση υπάρχει το σημαντικό ζητούμενο της διευθέτησης κάποιων οφειλών σε παίκτες που έπαιξαν φέτος στους “κίτρινους” προκειμένου να “φύγει” αυτό το “αγκάθι” από την μέση).

Σε ό,τι αφορά τον Άρη της νέας σεζόν και βάσει κάποιων συζητήσεων που λέγεται ότι έγιναν, “ακούγονται” από ατζέντηδες οι περιπτώσεις των Γιάννη Αθηναίου (ο παίκτης τυπικά ανήκει ακόμη στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν αφού υπάρχει η προοπτική του “διαζυγίου”), Στράτου Περπέρογλου (πάντως είναι πολύ ακριβός) και Θανάση Αντετοκούνμπο. Μέχρι και για βοηθό προπονητή, “ακούστηκε” όνομα και αυτό είναι του Θωμά Νίκου. Στο μεταξύ, για την ρακέτα υποψήφιοι είναι οι Οουεν Κλάσεν (είναι μέσα στη λίστα των προτεινόμενων παικτών στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ιδιαίτερα ακριβός για τα δεδομένα του “Δικεφάλου”) και Κένι Χολ δίχως για την ώρα να υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” γι’ αυτούς, ωστόσο στον Άρη είναι δύο παίκτες που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μέσα στην σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…