Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… αγάπη του Βελίτσκοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Η… αγάπη του Βελίτσκοβιτς για τον ΠΑΟΚ

velickovic partizan panigirismoi

velickovic partizan panigirismoiΤις διακοπές του στην Χαλκιδική απολαμβάνει ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς ο οποίος έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην “μάχη” που έδωσε ο “Δικέφαλος” απέναντι στην Παρτιζάν στο Champions League. Ο Σέρβος μιλώντας στον “Libero fm” φανέρωσε την αγάπη και την εκτίμηση που έχει για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά είπε:

“Είμαι στην Χαλκιδική. Θα βρεθώ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και στην Τούμπα και σκοπεύω να ψωνίσω πράγματα από το μαγαζί του ΠΑΟΚ”.

Συνεχίζοντας τόνισε:

Για την “μάχη” της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ: “Κρατάω περισσότερο και θυμάμαι πως ήταν μαζί οι οπαδοί, υπήρχαν ίδια συνθήματα και υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα”.

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Παρτιζάν όταν έπαιξε με τον “Δικέφαλο”: “Δεν το έχω ξαναδεί να έρχεται αντίπαλος της Παρτιζάν και να ακούγονται συνθήματα για την άλλη ομάδα”.

Για το τι ξέρει για την Τούμπα: “Οποιος είναι Παρτιζάν, ξέρει τι σημαίνει Τούμπα. Είναι δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους… Δεν έχω βρεθεί εκεί και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί”.

Παράλληλα τόνισε πως γι’ αυτόν η Θεσσαλονίκη είναι ο… ΠΑΟΚ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του “Δικεφάλου”, τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον οποίο είπε πως είναι παιδί της Παρτιζάν. Ο Βελίτσκοβιτς είναι  πολύ αγαπητός στους οπαδούς της Παρτιζάν και στις τάξεις του “Δικεφάλου” υπάρχει εκτίμηση για την αγωνιστική του ποιότητα. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό.

Πάει Τουρκία για φιλικά

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ, ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει σε τουρνουά που διοργανώνει η Τόφας στην Προύσα από τις 20/9 ως τις 23/9. Εκεί θα είναι έξι ομάδες και ο “Δικέφαλος” θα δώσει τρεις αγώνες. Από εκεί και πέρα, οι “ασπρόμαυροι” “ξεσκονίζουν” την αγορά σε ό,τι αφορά τους ξένους. Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για την περιφέρεια ο Τζέρελ ΜακΝίλ που έμεινε ελεύθερος από την Μπάμπεργκ, στον ΠΑΟΚ είχε δημιουργηθεί πολύ καλή εντύπωση για τον Αμερικανό στο διάστημα που έπαιξε στον Άρη αλλά είναι ακριβός, όπως και ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς. Ενας παίκτης που τον είχαν τσεκάρει στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14, όταν ο “Δικέφαλος” είχε αγωνιστεί απέναντι στην Ανκαρα. Μάλιστα είχε… αρέσει πολύ (και πάντα άρεζε), αλλά ποτέ το θέμα του δεν “έτρεξε” λόγω κασέ. Την περισμένη σεζόν ο Γκολούμποβιτς έπαιξε στην Μπαλικεσίρ έχοντας 7,7 πόντους μέσο όρο.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …