Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το θέμα Πέινερς και το μπάτζετ…

Το θέμα Πέινερς και το μπάτζετ…

peiners

peinersΟ Ζάνις Πέινερς προκάλεσε θετικότατη εντύπωση φέτος στον ΠΑΟΚ και το ebasket.gr είχε αποκαλύψει ότι στον “Δικέφαλο” από… νωρίς τον είχαν στα πλάνα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τι γίνεται με τον Λετονό; Οι πληροφορίες λένε ότι πολύ πρόσφατα έγινε επαφή με την πλευρά του παίκτη. Από τον ΠΑΟΚ μετέφεραν -ξανά- πως τον θέλουν για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Λετονός υπογράμμισε -και πάλι- πως θέλει να παραμείνει και τονίστηκε από το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” ότι είναι σε φάση αναμονής προκειμένου να έχουν καλύτερη εικόνα για το μπάτζετ της νέας σεζόν (αυτό όντως είναι κάτι που συνεχώς λένε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό το διάστημα) και έτσι πιθανόν το θέμα του Πέινερς να “πάει” τον Ιούνη.

Σχετικά με το μπάτζετ, προφανώς πολλά θα εξαρτηθούν από την βοήθεια που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είναι πάντα κοντά στο τμήμα μπάσκετ. Από την πιάτσα των ατζέντηδων ακούγεται ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν κάτι… ευχάριστο σχετικά με την προοπτική να υπάρξει κάποιος επενδυτής, είτε αυτός θα είναι ο Σαββίδης, είτε ακόμη άτομο που θα προέρχεται από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που δεν “έβγαινε” το προηγούμενο διάστημα… Βέβαια πολλές φορές έχουν γίνει διάφορα σενάρια και τελικά δεν είχαν αίσιο τέλος σχετικά με την αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο. Θα φανεί τι θα συμβεί… Πάντως σε ό,τι αφορά τον Πέινερς, η πλευρά του παίκτη εκτιμά πως πιθανότατα θα “έρθει” η συμφωνία… Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα τωρινά δεδομένα, αν δεν αλλάξει κάτι και αν δεν έχει ο παίκτης κάποια πολύ μεγαλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …