Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Το θέμα Πέινερς και το μπάτζετ…

Το θέμα Πέινερς και το μπάτζετ…

Ο Ζάνις Πέινερς προκάλεσε θετικότατη εντύπωση φέτος στον ΠΑΟΚ και το ebasket.gr είχε αποκαλύψει ότι στον “Δικέφαλο” από… νωρίς τον είχαν στα πλάνα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τι γίνεται με τον Λετονό; Οι πληροφορίες λένε ότι πολύ πρόσφατα έγινε επαφή με την πλευρά του παίκτη. Από τον ΠΑΟΚ μετέφεραν -ξανά- πως τον θέλουν για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Λετονός υπογράμμισε -και πάλι- πως θέλει να παραμείνει και τονίστηκε από το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” ότι είναι σε φάση αναμονής προκειμένου να έχουν καλύτερη εικόνα για το μπάτζετ της νέας σεζόν (αυτό όντως είναι κάτι που συνεχώς λένε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό το διάστημα) και έτσι πιθανόν το θέμα του Πέινερς να “πάει” τον Ιούνη.

Σχετικά με το μπάτζετ, προφανώς πολλά θα εξαρτηθούν από την βοήθεια που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είναι πάντα κοντά στο τμήμα μπάσκετ. Από την πιάτσα των ατζέντηδων ακούγεται ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν κάτι… ευχάριστο σχετικά με την προοπτική να υπάρξει κάποιος επενδυτής, είτε αυτός θα είναι ο Σαββίδης, είτε ακόμη άτομο που θα προέρχεται από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που δεν “έβγαινε” το προηγούμενο διάστημα… Βέβαια πολλές φορές έχουν γίνει διάφορα σενάρια και τελικά δεν είχαν αίσιο τέλος σχετικά με την αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο. Θα φανεί τι θα συμβεί… Πάντως σε ό,τι αφορά τον Πέινερς, η πλευρά του παίκτη εκτιμά πως πιθανότατα θα “έρθει” η συμφωνία… Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα τωρινά δεδομένα, αν δεν αλλάξει κάτι και αν δεν έχει ο παίκτης κάποια πολύ μεγαλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπιτς: ” H AEK θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας”

Ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική βδομά…