Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι…”

“Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι…”

aSoulis-MarkopoulosΟ ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία την νίκη στο ματς με τον Άρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε:

“Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τον τρόπο για να κερδίσουμε το δεύτερο ματς που θα γίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να το κάνουμε για να πάμε στο τρίτο ματς και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση. Έχουμε τα προβλήματά μας, κυρίως με την περίπτωση του Σόμπι που πονάει και δεν ξέρουμε εάν θα τον έχουμε μαζί μας, θέλει να παίξει, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Συνεχίζοντας τόνισε: “Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, να επιβάλλουμε στο 100% το παιχνίδι μας και τον δικό μας ρυθμό, να έχουμε τον έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ και να μην δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε και πάλι προσεκτικοί σε παίκτες κλειδιά του αντιπάλου, για να μην δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην δική μας ομάδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτή την προσπάθειά μας ελπίζω ότι θα έχουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …