Κεντρική Διεθνή “Να κάνουμε τη δουλειά και να πάμε στον τελικό”

“Να κάνουμε τη δουλειά και να πάμε στον τελικό”

kostas sloukas

kostas sloukas

Μεγάλη ώθηση θα δώσει ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε στην ομάδα του στο Final Four της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Media Day της ομάδας:

Για την πορεία της Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα: “Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Όμως όταν επέστρεψαν οι τραυματίες και δούλεψε όλη η ομάδα μαζί, τα θετικά αποτελέσματα φάνηκαν. Ο προπονητής μας και το επιτελείο του είχαν μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση μας. Στόχος μας ήταν το Final 4. Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε”.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Η Ρεάλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Η τύχη παίζει το ρόλο της σε παιχνίδια σαν αυτά. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Θα τα δώσουμε όλα”.

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο: “Το γόνατο με πονάει από τον Φλεβάρη. Έπαιζα με φάρμακα για πολλές εβδομάδες. Πήραμε την απόφαση για την εγχείριση με το ιατρικό επιτελείο και μετά από αυτό επέστρεψα δριμύτερος με την βοήθεια όλης της ομάδας. Πιστεύω θα είμαι ακόμα καλύτερα για τα ματς που έρχονται”.

Για τον ρόλο που θα παίξει η έδρα: “Το γεγονός πως το Final 4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη θα μας βοηθήσει πολύ. Οι φίλαθλοι μας θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προκριθούμε στον τελικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…