Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υπομονή και επιμονή για να προωθηθούν δικά μας παιδιά”

“Υπομονή και επιμονή για να προωθηθούν δικά μας παιδιά”

stauropoulos kipello saragoza

stauropoulos kipello saragozaMε αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης από την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ (νίκησε τον Άρη με 67-53 στον τελικό της ΕΚΑΣΘ) ο Νίκος Σταυρόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές της παιδικής μας ομάδας, τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη και το συνεργάτη του Θοδωρή Αλεξανδρίδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν ή ήταν κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Με την ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω την σημαντική συμβολή του Γιώργου Βαλαβανίδη και του Νίκου Δεμερτζή τόσο στην προσπάθεια της παιδικής και εφηβικής ομάδας, όσο και σε όλη την λειτουργία του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program.

Διανύουμε μία περίοδο με σημαντικές όσο και ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο και σε όλα τα επίπεδα και είμαστε όλοι χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει και τον Πανελλήνιο τίτλο στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων που θα διεξαχθεί στο Μεσολλόγγι. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν είναι αυτοσκοπός. Αποτελεί όμως μία διαδικασία απαραίτητη στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, εκτός από το να γίνουν καλοί αθλητές και σωστοί άνθρωποι, να αποκτήσουν  και νοοτροπία νικητή.

Η επιθυμία μας είναι μέσα από αυτή την προσπάθεια να προωθηθούν δικά μας παιδιά στην πρώτη ομάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Από όλους. Σε κάθε περίπτωση, οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής αποτελούν πολύ σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του ΠΑΟΚ”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …