Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Θα παίξουμε και για τον Κεσκινίδη…”

“Θα παίξουμε και για τον Κεσκινίδη…”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coachΟ Φίλιππος Κεσκινίδης, που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο Λαύριο, έφυγε από την ζωή και σε αυτή την τραγική είδηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο Χρήστος Σερέλης. Ο Ελληνας κόουτς είπε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον “Δικέφαλο”:

“Ο ΠΑΟΚ κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι πιο έμπειρος από εμάς. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε στο εξής να πάρουμε μια νίκη. Χθες χάσαμε ένα παιδί (τον Κεσκινίδη) και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια. Ακόμη και γι’ αυτόν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε (το Σάββατο) και να δώσουμε φόρο τιμής. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιεστικός, ο Ασκα που είναι αθλητικός βοήθησε και όταν δέχεσαι 82 πόντους εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολα. Το πρόβλημα είναι πως εμείς είμαστε επιθετικοί. Το DNA μας είναι να τρέξουμε και αυτό είναι δύσκολο στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι πιο αθλητικός… Είναι και πρώτη φορά μαζί η ομάδα του ΠΑΟΚ. Εχει διάφορα σχήματα με τον Κλάντον και τον Γλυνιαδάκη αλλά και τον Ασκα στη θέση 5”.

Περράκης: “Το 101% στο ματς του Λαυρίου…”

Ο καλαθοσφαιριστής του Λαυρίου, Μιχάλης Περράκης δήλωσε: “Για εμάς το ματς το βλέπαμε σαν γιορτή γιατί πρώτη φορά συμμετείχαμε στα πλέι οφ. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, δυστυχώς παίζαμε με μια ιστορική ομάδα. Μας πίεσαν οι αντίπαλοι και το ματς γύρισε. Από εκεί και μετά κυνηγούσαμε και αυτό είναι δύσκολο όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί πολύ με τον Σόμπι και τον Ασκα. Στο ματς του Λαυρίου θα δώσουμε το 101% και θα το παλέψουμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …