Κεντρική Basket League Άρης “Πολύ μεγάλο το κίνητρο να είμαστε στην τετράδα…”

“Πολύ μεγάλο το κίνητρο να είμαστε στην τετράδα…”

Πρίφτης

apriftisΗ “μάχη” του Άρη με τον ΠΑΟΚ ξεκινά το Σάββατο και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε την Τετάρτη για τα ματς με τον “Δικέφαλο” και όχι μόνο. Συγκεκριμένα είπε:

Για  το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο μετά τις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ: “Δημιουργεί ψυχολογικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αλλά και επιπλέον κίνητρο σε εμάς”.

Για το αν η ομάδα του Άρη είναι “πεινασμένη”: “Θεωρώ ότι είναι πιο πεινασμένη από ότι ήταν στην διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο και αυτό στην σειρά. Ρόλο επίσης θα παίξει στην σειρά και η μέρα που θα βρεθούν οι δυο ομάδες και όταν εννοώ καλή μέρα, μιλάω για το μακρινό σουτ, όσο και τον έλεγχο των ριμπάουντ”.

Για τα πλεονεκτήματα των Άρη και ΠΑΟΚ: “Το γήπεδο μας δημιουργεί ένα πλεονέκτημα για εμάς. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως βελτιώνοντας το ρόστερ του και κάπως έτσι αντισταθμίζονται οι ισοροπίες της σειράς”.

Για την φετινή χρονιά: “Η χρονιά είναι πολύ δύσκολη και γεμάτη ιδιαιτερότητες. Η σειρά αυτή είναι μεγάλης σημασίας και για εμένα προσωπικά και για όλους”.

Για το ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες στην ομάδα: “Το στοιχείο μας είναι αυτό. Και πρέπει να στηριχτούμε στον ελληνικό κορμό που έχει η ομάδα”.

Για τον Σκοτ και την προσαρμογή του: “Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με σαφήνεια διότι μέσα από την προπόνηση μπορεί να έχω μια ιδέα, αλλά είναι παρακινδυνευμένο να πω ότι είναι πολύ έτοιμος ειδικά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα θα στηριχθεί στο υπάρχων δυναμικό της και ανάλογα με τον τρόπο που εξελίσσεται το ματς και το ένστικτό μου εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω”.

Για το κίνητρο του Άρη: “Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο να είναι στην τετράδα η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…