Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ντίξον: “Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για την υπέρβαση στα πλέι οφ”

Ντίξον: “Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για την υπέρβαση στα πλέι οφ”

dixon

Πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League αναδείχθηκε ο Μάικλ Ντίξον πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επί του Κολοσσού, με τον γκαρντ της “Ένωσης” να τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα του έχει το ρόστερ προκειμένου να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:
– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού H Hotels;

“Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος, που κερδίσαμε μία δύσκολη ομάδα, όπως ο Κολοσσός. Μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο μένουμε στη νίκη και προχωράμε. Όσο αφορά στο βραβείο του MVP δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου, αλλά ήλθε σε μία περίοδο που το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάνοντας την αρχή με τον Άρη”.

– Η ΑΕΚ την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη στην τελική βαθμολογία και την φετινή στην ίδια θέση στην κανονική περίοδο. Μπορεί να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ;

“Νομίζω πως ναι. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ για να το πετύχουμε. Το σημαντικό για να το καταφέρουμε είναι να δίνουμε προσοχή και να παίζουμε συγκεντρωμένα σε κάθε ματς ξεχωριστά”.

– Ποια είναι η άποψη σου για τη Stoiximan.gr Basket League;

“Είναι ένα αξιόλογο και ταυτόχρονα δύσκολο πρωτάθλημα. Ανήκει στην κατηγορία με τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και προπονητές με πολλές γνώσεις, με αποτέλεσμα όλα τα ματς να είναι δύσκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…