Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να τελειώσουμε την σειρά το Σάββατο…”

“Να τελειώσουμε την σειρά το Σάββατο…”

aSoulis-MarkopoulosΙκανοποιημένος σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε ό,τι αφορά την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο. Συγκεκριμένα είπε:

“Ξέραμε πως θα έχουμε στρες στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Σιγά-σιγά βρήκαμε ρυθμό και μετά είχαμε τον έλεγχο από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάναμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το δεύτερο ματς θα είναι διαφορετικό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη και να τελειώσουμε την σειρά το Σάββατο”.

Για το σχήμα με τρεις ψηλούς κατά την διάρκεια του αγώνα: “Και άλλη φορά παίξαμε με τρεις ψηλούς. Θέλαμε να υπάρχουν περισσότερα χέρια στην περιφέρεια. Μας βγήκε το σχήμα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα”.

Για το ότι δεν έπαιξε ο Τσόχλας: “Ο Τσόχλας είχε γαστρεντερίτιδα από χθες. Μπράβο το παιδί που ήρθε να καθίσει… Ο Κόνιαρης είναι με χάπια, αυτή ήταν η πέμπτη μέρα που ήταν άρρωστος. Και ο Σόμπι είναι τραυματίας… Εχει το γόνατό του, στην προπόνηση γύρισε και ο αστράγαλό του. Αλλά έπαιξε κανονικά… Ο Νέναντ (Μιλιένοβιτς) γύρισε και αυτό ήταν το πρώτο ματς. Ετσι στα πόιντ γκαρντ μείναμε μόνο με τον ΜακΦάντεν.

Για την βαριά ήττα από τον Παναθηναικό: “Ο Παναθηναικός είναι μια δυνατή ομάδα. Εχανε 6-16 και κέρδιζε 42-27 χθες. Αν αποκτήσει ρυθμό, δεν έχεις δύναμη να αντιδράσεις. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν. Σίγουρα κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε. Αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πίεση του Παναθηναικού”.

Για το ότι μίλησε στους παίκτες ο Πρέλεβιτς: “Ο πρόεδρος και πέρυσι είχε μιλήσει πριν τα πλέι οφ. Δεν είπα ότι οι παίκτες δεν ήθελαν να παίξουν”.

Για την τρέχουσα σεζόν: “Υπήρχαν ματς που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και ματς που θα μπορούσαμε να χάσουμε. Σκεφτείτε ότι για καιρό δεν παίζαμε δίχως τον Μαργαρίτη και για καιρό έμεινε εκτός ο Πέινερς. Δηλαδή θα περισσότερα αποτελέσματα (τα άσχημα( ήταν εκείνη την περίοδο)”.

Ασκα: “Να μην παίζουμε εγωιστικά στην επίθεση”

Ο Ιβάν Ασκα δήλωσε: “Ηταν ένα καλό ματς, ήταν καλό για μένα που συμμετείχα ξανά σε αγώνες πλέι οφ. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να παίξω και στο 4 και στο 5. Σαν παίκτης νομίζω μου ταιριάζει η θέση 4… Στο δεύτερο ματς όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα και να μην φερθούμε εγωιστικά στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε ομάδα”.

Για το αν ένιωσε ο ΠΑΟΚ να παίζει κάποια στιγμή εγωιστικά επιθετικά: “Ναι έχει συμβεί. Και έχει συμβεί αυτό και για μένα. Εχω εκβιάσω σουτ. Αυτό δεν πρέπει να γίνει και πρέπει να παίζουμε στα πλέι οφ με την σοβαρότητα που πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …