Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… καλή γνώμη για Ασκα

Η… καλή γνώμη για Ασκα

askamats

askamatsΣε τρία παιχνίδια έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο Ιβάν Ασκα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο πρώτο ήταν πολύ καλός (δίχως να έχει προλάβει να προπονηθεί) έχοντας 9 πόντους απέναντι στον Προμηθέα σε 10 λεπτά συμμετοχής ενώ κόντρα σε Ολυμπιακό και Κόροιβο είχε 14 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Γενικότερα οι έως τώρα εμφανίσεις του, στις τάξεις των “ασπρόμαυρων” έχουν αφήσει μια αρκετά καλή “γεύση”. Οχι βέβαια πως στον “Δικέφαλο” δεν περιμένουν περαιτέρω βελτίωση του Αμερικανού… Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει κατά νου ο Ασκα να βελτιωθεί περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, στο θέμα κυρίως των συνεργασιών μέσα στην ομάδα.

Οι “μάχες” του ΝΒΑ όπου οι Γουόριορς θα επιδιώξουν να πάρουν την 15η σερί τους νίκη στο παιχνίδι με τους Τζαζ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Είναι ένα ζητούμενο αυτό σε ό,τι αφορά τον Αμερικανό, για τον οποίο μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ έχουν καλή γνώμη. Και μάλιστα στην ομάδα δεν φαίνεται να αποκλείουν το σενάριο παραμονής του Αμερικανού για την επόμενη σεζόν.

Είναι κάτι τέτοιο στο μυαλό (πάντα στον “Δικέφαλο” κάνουν από… νωρίς τα σχέδια τους και το ebasket.gr εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ θέλουν για του χρόνου τους Σάιμπερτ, Κλάντον και Πέινερς ενώ υπήρχε θετικό κλίμα και για τον ΜακΦάντεν), αν και φυσικά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό αφού ο Ασκα έπαιρνε… καλά λεφτά στην Νότια Κορέα.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι ο Αμερικανός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και στα δύσκολα-κρίσιμα ματς που θα “έρθουν” στα πλέι οφ. Αυτό “καίει” στην παρούσα φάση…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …