Κεντρική NBA Γιάννης: “Οι 42 νίκες σημαίνουν πολλά για μένα” (vid)
NBA

Γιάννης: “Οι 42 νίκες σημαίνουν πολλά για μένα” (vid)

856 1

giannis-antetokounmpo

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν επιτέλους να “σπάσουν” το φράγμα του 50%, όσον αφορά το ποσοστό νικών τους, μετά τη χθεσινή επικράτησή τους επί των Σάρλοτ Χόρνετς. Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά η ομάδα του κερδίζει πάνω από 42 αγώνες ενώ τόνισε ότι τα “ελάφια” είναι απολύτως έτοιμα για τις “μάχες” των πλέι-οφς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του “Greek freak“: “Όλα είναι υπέροχα. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα και τους συμπαίκτες μου, καθώς δεν έχω ξανακερδίσει ποτέ 42 παιχνίδια στην καριέρα μου. Θέλουμε να “χτίσουμε” νικηφόρες συνθήκες και η σημερινή νίκη ήταν καθαρά λόγω της ψυχολογίας και του τρόπου που νιώθουμε για τον εαυτό μας. Είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι για τα πλέι-οφς“.

“Οι 50 νίκες είναι ο στόχος. Όπως έχω ξαναπεί, θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και όταν επιστρέψει ο “JP” (Τζαμπάρι Πάρκερ) θα είμαστε πιο ώριμοι σαν παίκτες και σίγουρα θα πάμε μπροστά. Η φετινή σεζόν ήταν σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Στην αρχή της σεζόν ήταν τραυματίας ο Μίντλετον και μετά ο Πάρκερ αλλά ο στόχος μας παρέμενε ίδιος. Τα καταφέραμε και αυτό οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια. Όλοι βοήθησαν και είναι μια εξαιρετική χρονιά για όλους μας”.

“Τώρα, στα πλέι-οφς, θα κοιτάξουμε να περάσουμε καλά, θα παίξουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…