Κεντρική Basket League Άρης Εκτός ο Τζάκσον, την Μ. Τετάρτη η άφιξη Σκοτ

Εκτός ο Τζάκσον, την Μ. Τετάρτη η άφιξη Σκοτ

jackson

jacksonΗ νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι… απαραίτητη για τον Άρη προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και να “αρπάξει” την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Θα πάρουν την τέταρτη σερί τους νίκη οι Χοκς απέναντι στους Χόρνετς; Θα κάνουν το 5Χ5 οι Λέικερς κόντρα στους Πέλικανς; Ολα τα ματς του ΝΒΑ με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με live betting από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Σχετικά με την προπόνηση της Μ. Τρίτης, δεν προπονήθηκε ο Τζάκσον (παραμένει το πρόβλημα στο πέλμα, κάτι φυσικά που είναι ανησυχητικό από την στιγμή που σε δύο μέρες είναι το ντέρμπι με την “Ενωση” και οι ενοχλήσεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, δεν υποχωρούν στο βαθμό που πρέπει ώστε ο Αμερικανός να γυρίσει στις προπονήσεις) ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κάμινγκς (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα κατά την διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο) και Φλιώνης (δέχθηκε γονατιά στον τετρακέφαλο στο ματς με το Λαύριο) που έμειναν εκτός την Μ. Δευτέρα.

Επίσης, ο Σκοτ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Μ. Τετάρτη (12/04) στις 20.30. Θα φανεί αύριο αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…