Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χαίρομαι που επιστρέφω στη δράση”

“Χαίρομαι που επιστρέφω στη δράση”

erick green olympiakos

erick-green-olympiakos

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται ο Έρικ Γκριν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (10/04, 19:00). Ο Αμερικανός, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, εξέφρασε την χαρά του που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

“Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου αφού και πάλι, μετά τον τραυματισμό μου, επιστρέφω στη δράση. Ήταν άσχημο που έμεινα έξω, ήθελα να είμαι εκεί, δίπλα στους συμπαίκτες μου σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πλέον είμαστε και πάλι μαζί και χαίρομαι απίστευτα.

Ο λόγος που είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος δεν είναι μόνο ένας. Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και στις δύο διοργανώσεις. Και στην Euroleague και στο πρωτάθλημα και κάθε μα κάθε παιχνίδι πλέον, έχει τη σημασία του. Ό,τι κάναμε, κάναμε. Πλέον, κάθε ματς μετράει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και αυτό με εξιτάρει.

Να ξέρετε όλοι οι παίκτες ζούμε για αυτά τα ματς. Και πλέον, έως το τέλος της σεζόν, περίπου 10-20 τέτοια ματς και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Κοιτώντας πίσω τη σεζόν, περάσαμε πολλά, όμορφα και άσχημα, δύσκολα και εύκολα, αλλά πλέον έχουμε μπει στην πιο σπουδαία περίοδο της σεζόν, εδώ που όλοι και όλα κρίνονται και εύχομαι να είμαστε υγιείς.

Αν έχουμε υγεία και μείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …