Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Γκιστ είναι σημαντικό γρανάζι της ομάδας”

“Ο Γκιστ είναι σημαντικό γρανάζι της ομάδας”

bourousis panathinaikos barcelona

bourousis panathinaikos-barcelona

Για τέταρτη φορά φέτος ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στην Basket League. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισήμανε ότι ο Τζέιμς Γκιστ είναι σημαντικό γρανάζι του “τριφυλλιού” σε άμυνα και επίθεση.

Ο Γιάννης Μπουρούσης απέναντι στο Λαύριο για την 22η αγωνιστική της Α1 συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας 20 πόντους με 6/7 βολές, 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος και ένα κλέψιμο σε 21′ συμμετοχής.

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

  • Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Λαυρίου DHI;

“Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο…”.

  • Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο DHI θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν;

“Δε νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου”.

  • Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της περιόδου στην οποία θα κριθούν οι τίτλοι της Basket League και της Ευρωλίγκας;

“Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής μας σε άμυνα και επίθεση και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…