Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Ο Μπουρούσης ταλαιπωρείται από ίωση”

Πασκουάλ: “Ο Μπουρούσης ταλαιπωρείται από ίωση”

panathinaikos 1

panathinaikos-pascual-kalathis

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (21/3, 21:15) στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης” μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” δεν “πονοκεφαλιάζουν” μόνο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη στο παιχνίδι με το Λαύριο, αλλά και για τον Γιάννη Μπουρούση που ταλαιπωρείται από ίωση.

Όλα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός:
“Η Αρμάνι θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος, γιατί θα αγωνίζεται χωρίς πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και σε πολλά παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αύριο. Πάντα παλεύουν μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και για την κατάταξη. Η ψυχοσύνθεσή μας θα είναι το “κλειδί” του ματς.

Για την προπόνηση της Δευτέρας (20/3): “Δεν θα δείτε την ομάδα πλήρη σήμερα, γιατί είχαμε προβλήματα. Ο Μπουρούσης ταλαιπωρείται από ίωση και ο Χαραλαμπόπουλος έχει το θέμα με την μύτη του. Είμαστε κοντά στον να δούμε τον αληθινό Παναθηναϊκό. Ακόμα και επτά παίκτες να έχουμε, πρέπει να παίξουμε, να παλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Για το ματς με την Μπασκόνια (23/03, 22:00): «Δεν το σκεφτόμαστε τώρα. Έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας, αλλά σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε την Αρμάνι και μετά την Μπασκόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …