Κεντρική Basket League Άρης “Θέλω να δω κάποιες φάσεις στο βίντεο…”

“Θέλω να δω κάποιες φάσεις στο βίντεο…”

priftis palataki

priftis palatakiΑιχμές για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ άφησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Ελληνας κόουτς του Άρη είπε: “Εγινε κακό ματς, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Οταν σου δίνει κάτι ο αντίπαλος, πρέπει να το πάρεις. Απλώς εμείς έπρεπε να πάμε περισσότερο στο επιθετικό ριμπάουντ. Είχαμε πρόβλημα με τον Κλάντον στο ένας εναντίον ενός και στο ριμπάουντ. Θέλω να δω στο βίντεο τις οχτώ σερί βολές που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκαλέπτο όπως και στα 40 δευτερόλεπτα να δω γιατί βγήκε έξω η μπάλα από εμάς και αν ήταν κανονικό το μαρκάρισμα του Μαργαρίτη στον Κάμινγκς”.

Για την διαιτησία: “Δεν θέλω να πω κάτι… Εχω αμφιβολίες και εστιάζω σε συγκεκριμένα σημεία”.

Για το ότι ο Σίμτσακ χρησιμοποιήθηκε στο τέλος του αγώνα: “Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Καββαδάς, ο Τζάκσον δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Κλάντον και ο Σίμτσακ έχει εμπειρία. Εκ των πραγμάτων ήταν λάθος λόγω αποτελέσματος”.

Για το ότι ο Άρης προτίμησε να σουτάρει αρκετά τρίποντα: “Ετσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ, πάλι τρίποντο θα σου δώσει. Δεν υπάρχει παιχνίδι στην ρακέτα. Αν είσαι εύστοχος, μπορείς να κερδίσεις εύκολα όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς”.

Ξανθόπουλος: “Δεν ευστοχήσαμε στα ελεύθερα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Σε μεγάλο ποσοστό κάναμε αυτά που έπρεπε ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν αρχίσαμε καλά. Δεν βάλαμε ελεύθερα σουτ. Ο ΠΑΟΚ αφήνει ελεύθερα σουτ, εμείς δεν ευστοχήσαμε και γύρισε το ματς ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Κλάντον στο καλάθι και στο τέλος ευστόχησαν ο Κλάντον και ο Σάιμπερτ και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη.

Για το ότι ο Άρης φάνηκε να “ζει” να και “πεθαίνει” με τα τρίποντο: “Στο δεύτερο ημίχρονο αν βάζαμε τα σουτ, προφανώς δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετική άμυνα στο πικ εν ρολ. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν βάλαμε τα σουτ και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη”.

Για το ότι ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του Άρη: “Γενικά έχουμε θέμα στα ριμπάουντ.. Το ότι ήμουν καλός ριμπάουντ σημαίνει πως έκαναν καλά τα μποξ άουτ τα υπόλοιπα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στα τρίποντα και στις δεύτερες επιθέσεις έβαλε καλάθια”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…