Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστώ τον κόσμο…”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστώ τον κόσμο…”

soylis palataki

soylis palatakiΟ ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα καλός αμυντικά στο ματς (62-58) με τον Άρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος μεταξύ άλλων στάθηκε σε αυτό το κομμάτι. Συγκεκριμένα είπε:

“Ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια. Κράτησε την ομάδα όταν ήταν πίσω στο σκορ και βοήθησε πολύ. Ημασταν δυνατοί αμυντικά, δεν εγκαταλείψαμε το ματς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ημασταν βιαστικοί στις τελικές προσπάθειες στο καλάθι… Χάσαμε εύκολα καλάθια. Σίγουρα τα τρίποντα είναι θέμα ψυχολογίας αλλά και οι αντίπαλοι βρήκαν τον τρόπο οι παίκτες να μην βγαίνουν για να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια. Ευχαριστώ όλο το τιμ που έκανε πολύ καλή δουλειά για να δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες στους παίκτες”.

Για το τι δεν του άρεσε στο παιχνίδι: “Χάσαμε εύκολα καλάθια. Κάποιες φορές κάναμε βιαστικά την επίθεση. Θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε σε παίκτες με καλύτερη επιθετική παρουσία. Αν εμείς συνεχίζαμε πάντως με άλλο τρόπο το ματς, θα δίναμε την ευκαιρία στον Άρη να τρέξει. Ημασταν κλειστοί στην άμυνα, ίσως να μπορούσαμε να τρέξουμε περισσότερο. Ισως να ήταν πιο συγκρατημένοι οι παίκτες γιατί δεν πετύχαμε δύο αιφνιδιασμούς στο πρώτο ημίχρονο”.

Για τον Μαργαρίτη: “Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει εμπειρία. Ξέρει καλύτερα από μένα τι να παίζουμε σε άμυνα και επίθεση… Τον αποδέχονται όλοι οι συμπαίκτες του, ξέρει τι πρέπει να κάνει με το κορμί του. Ελπίζω να έχει υγεία”.

Για την οργάνωση του παιχνιδιόύ: “Δεν θέλαμε να πάμε σε άλλο στυλ παιχνίδι γιατί η άμυνα του Άρη δεν μας έδινε διαδρόμους. Επρεπε να βρούμε ελεύθερα σουτ. Δεν νομίζω ότι οι πόιντ γκαρντ δεν έπαιξαν σωστά στην οργάνωση. Ίσως να κάναμε βαστικά λάθη”.

Για τον Κλάντον: “Προσπαθούμε κάθε παίκτη να τον βοηθάμε. Παίζει καλά έως πολύ καλά. Τον βοηθούν όλοι οι παίκτες”.

Για το αν οι παίκτες έχουν… ενέργεια για το ματς με την Παριζάν: “Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Αν χάναμε οι παίκτες θα ερχόταν με μισή καρδιά για προπόνηση”.

Κλάντον: “Ηταν θέμα καρδιάς…”

Ο Κιθ Κλάντον είπε: “Ηταν δύσκολο ματς με ένταση. Δεν παίξαμε καλά, μείναμε πίσω στην αρχή αλλά στο τέλος του αγώνα ήταν θέμα καρδιάς. Θέλαμε πολύ την νίκη και την προκαλέσαμε για να έρθει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να βρούμε τον παίκτη που είχε το πλεονέκτημα. Ο Μαργαρίτης έκανε πολύ μεγάλο ματς”.

Για τον κόσμο: “Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μας έκανε πολύ καλό. Μας βοήθησαν και ελπίζουμε να έρχονται. Είμαστε ευγνώμων στον κόσμο”.

Για τα 0/20 τρίποντα: “Δεν θεωρώ πως έγιναν κακά σουτ. Τα πήραν αυτοί που έπρεπε. Εγιναν με νορμάλ προυποθέσεις. Είναι ένα φαινόμενο που γίνονται μια στο τόσο…”.

Για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης: “Είναι εξαιρετική αμτμόσφαιρα. Είναι συγκλονιστικό το ενδιαφέρον του κόσμου και να σε σταματούν στον δρόμο και να σου λένε πως πρέπει να κερδίσεις”.

Για την δική του καλή εμφάνιση: “Δεν θεωρώ πως έκανα καλή εμφάνιση. Εχασα εύκολα λέι απ. Κανείς δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε. Σημαντικό είναι πως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε”.

Για τους σέντερ του Άρη: “Τον Τζάκσον τον ξέρω, μεγαλώσαμε μαζί και παίξαμε πολλές φορές μαζί. Ηθελε να κερδίσει και ήθελε να το υπερηφανεύεται το καλοκαίρι. Είναι καλοί και οι τρεις (Καββαδάς, Τσάκσον και Σίμτσακ).

Χρυσικόπουλος: “Στο χέρι ματς η τετράδα…”

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέφερε: “Ευχαριστώ στον κόσμο μας, του αφιέρωνουμε την νίκη όπως και στον Πέινερς για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε (πέθανε ο πατέρας του). Ο Άρης ευστοχούσε μόνο σε τρίποντα και κάποια στιγμή αυτό σταμάτησε. Πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε τώρα την Παρτιζάν”.

Για το 0/20 στα τρίποντα: “Ούτε κάποιος που ασχολείται με το μπάσκετ, δεν θα το πίστευε αυτό. Ηταν ένα ματς με μεγάλο άγχος και αυτό δεν μας κόστισε. Περάσαμε την μπάλα στον Κλάντον και βρήκαμε λύσεις”.

Για το αν δίνει ψυχολογία η νίκη, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ: “Σίγουρα μας έδωσε ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια. Δεν παρατάμε ματς φέτος. Ολα τα παλεύουμε”.

Για την τετράδα: “Είναι στο χέρι μας η τετράδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …