Κεντρική NBA “Πρότυπο μου οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης”
NBA

“Πρότυπο μου οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης”

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Τους Θεοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη έχει ως πρότυπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε σε συνέντευξη. Ο “Greak Freak” τόνισε πως η δόξα και το χρήμα δεν τον έκαναν διαφορετικό και τον απάλλαξαν από το άγχος της επιβίωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες που έχει ως πρότυπο:”Παπαλουκάς και Διαμαντίδης διάβαζαν τόσο καλά το παιχνίδι, που βλέπουν 4 ή 5 πάσες μπροστά, ενώ εμείς από την τηλεόραση βλέπουμε το πολύ μία, ακόμα και χωρίς τους σφυγμούς του παιχνιδιού”.

Στη συνέχεια, σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε:”Δεν με έκαναν διαφορετικό τα χρήματα και η επιτυχία.Με απάλλαξαν όμως από το άγχος της επιβίωσης και ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία στα μικρότερα αδέλφια μου να αποκτήσουν κάτι που δεν είχαμε ποτέ εμείς”.

Όσο για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί πλέον επισημάνει: “Τα τέσσερα τελευταία χρόνια η ζωή μου είναι προπονητήριο, σπίτι, αεροδρόμιο, αγώνας και πάλι από την αρχή! Πιστεύω στην πειθαρχία και στην αναγκαιότητα της ρουτίνας, ώστε να βγει αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα”.

Στην ερώτηση αν σε αυτά τα 3,5 χρόνια που ζει στην Αμερική, υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά ο Έλληνα άσος είπε: “Δεν έχω μάθει να ζω με φόβο. Σίγουρα τα πράγματα δεν ήταν πάντα τέλεια και ούτε θα γίνουν. Αλλά στο μπάσκετ, όπως και στη ζωή, όλα είναι δράση – αντίδραση. Δεν υπάρχει περιθώριο για παύση. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να αντεπεξέλθεις.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…