Κεντρική NBA NCAA Ποιοτική εμφάνιση για Ντόρσεϊ, νίκη για τους Ντακς (vid)

Ποιοτική εμφάνιση για Ντόρσεϊ, νίκη για τους Ντακς (vid)

tyler dorsey oregon ducks 2

tyler-dorsey-oregon-ducks

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να διατελεί σπουδαίο ρόλο σε άλλο ένα παιχνίδι, οι Όρεγκον Ντακς επικράτησαν με άνεση του κολεγίου της Γιούτα, με 79-61. Ο Έλληνας γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους (4/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε 26 λεπτά συμμετοχής. Ήταν ο μπροστάρης της ομάδας του στα πρώτα λεπτά, σημειώνοντας τους 10 από τους 18 πρώτους πόντους των Ντακς, με τους μέσους όρους του να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο (13,1 πόντοι, 39,4% στα τρίποντα).

Πρώτος σκόρερ για το Όρεγκον ήταν φυσικά ο Ντίλον Μπρουκς, με 20 πόντους και 9/13 σουτ ενώ ο Τζόρνταν Μπελ τον ακολούθησε, με 17, μαζί με 5 τάπες. Η αμυντική λειτουργία των Ντακς ήταν άριστη, περιορίζοντας το Γιούτα σε 3/19 τρίποντα, σε συνδυασμό με τις 10 τάπες, τις οποίες μοίρασαν. Η διαφορά έφθασε μέχρι και τους 22 πόντους, προτού το Γιούτα μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, το ρεκόρ του Όρεγκον έφθασε στο 23-4, το καλύτερο στην ιστορία του κολεγίου, από το 1928 και έπειτα! Ακόμη, διατηρούν τη 2η θέση στην περιφέρεια της Pac-12 (ρεκόρ 12-2, πίσω μόνο από το Αριζόνα), αποδεικνύοντας πως θα είναι σε θέση να προκαλέσουν “θόρυβο” στο τελικό τουρνουά του Μαρτίου, την περιβόητη “March Madness“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PoFvk4on3mc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…