Κεντρική Γυναίκες “Aπό τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών”

“Aπό τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών”

eleni-elena-vlani-dafni

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας σχετικά με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου και γενικότερα για το πρωτάθλημα μίλησε η Έλενα Βλάνη, χαρακτηρίζοντας τη φετινή Α1 Γυναικών ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Όλα όσα είπε η αθλήτρια της Δάφνης Αγ. Δημητρίου:
Την Κυριακή πετύχατε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Νίκης Λευκάδας. Ποιο ήταν το κλειδί της επικράτησής σας; “Παίξαμε καλή άμυνα και θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στην Α1 και το καλύτερο μας πρώτο δεκάλεπτο. Μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια στην αντίπαλο μας. Το δυναμικό ξεκίνημα ήταν κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κρατήσαμε το ρυθμό και τη διάφορά και πετύχαμε το στόχο μας”.

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος στην πρώτη της χρονιά στην Α1. Περιμένατε αυτή την πορεία; “Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Θέλαμε την παραμονή στην κατηγορία και αυτό είχαμε θέσει ως στόχο το καλοκαίρι. Πραγματικά, όμως, γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τομείς, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλα παίζουν το ρόλο τους σε μια καλή πορεία ομάδας. Επίσης να μην ξεχάσουμε και το πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας όσο και τετριμμένο και αν ακούγεται αυτό”.

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη Δάφνη Αγίου Δημήτριου αγωνιστικά; “Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να μείνουμε πιστές στο πλάνο του κόουτς και να είμαστε συγκεντρωμένες σε αυτό, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που έχει ο αγώνας. Να μην παρασυρόμαστε από τίποτε κατά τη διάρκεια του αγώνα και να εκτελούμε με ακρίβεια τις οδηγίες. Επιθετικά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά με την πάροδο των αγωνιστικών βελτιωνόμαστε και αμυντικά, κάτι το οποίο είναι σημαντικό για την καλή μας πορεία”.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Δάφνης Αγίου Δημητρίου; “Θεωρώ ότι ο βασικός μας στόχος, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, έχει επιτευχθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Είμαστε αυτή τη στιγμή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά πραγματικά δεν κοιτάμε σε τι θέση βρισκόμαστε. Συνεχίζουμε με την ίδια προσπάθεια ως το τέλος για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία”.

Πως βλέπεις, τέλος, το φετινό πρωτάθλημα; “Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους και κάθε αγωνιστική κρύβει και μια έκπληξη. Το ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα είναι μεγάλo”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Τριπλή ενίσχυση για τις Εσπερίδες!

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μέσα σε μερικές μέρες, αφού …