Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Κοινή αγάπη το μπάσκετ (pics)

Κοινή αγάπη το μπάσκετ (pics)

faros osekk 01

faros-osekk-01

Το μπάσκετ με αμαξίδιο συνάντησε, στο Κερατσίνι, εκείνο των αρτιμελών χάρη σε μία πρωτοβουλία του Φάρου κι έτσι στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ, αθλητές της ΟΣΕΚΚ έπαιξαν έναν αγώνα επίδειξης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

faros-osekk-02

Η ΟΣΕΚΚ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα, κ. Γιώργο Κουνιά, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας του Κερατσινίου, Νίκο Πέτσα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Φάρου με την ΑΕΛ, ο Νίκος Λιακόπουλος και ο Βαγγέλης Καράμπουλας μπήκαν στη διαδικασία να δοκιμάσουν το πώς είναι να αγωνίζεσαι με αμαξίδιο.

faros-osekk-03

Ο Νίκος Λιακόπουλος δήλωσε: “Χαρήκαμε πολύ που βρέθηκαν οι αθλητές στο γήπεδό μας. Παρακολουθήσαμε την επίδειξη που έκαναν στο ημίχρονο του αγώνα μας και μείναμε άφωνοι με τον τρόπο που αγωνίζονται. Προσπάθησα στο τέλος του ματς κι εγώ να μπω στη θέση τους και συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με τον τρόπο τους μας έκαναν να εκτιμήσουμε πολλά”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Καράμπουλας τόνισε: “Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε συχνά την προσπάθεια να αγωνίζονται ομάδες με αγωνιστικό αμαξίδιο. Μετά τη χθεσινή πρωτοβουλία, τόσο της ομοσπονδίας με αγωνιστικό αμαξίδιο, όσο και του Φάρου Κερατσινίου, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους αθλητές αυτούς, οι οποίοι με τη διάθεσή τους για μπάσκετ μας έκαναν όλους περήφανους. Προσπάθησα κι εγώ να σουτάρω και είδα το πόσο δύσκολο είναι. Πραγματικά είναι άξιοι και θα ήθελα να τους πω μπράβο από τα βάθη της καρδιάς μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…