Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

aek oaka juri zdovc

aek-oaka-juri-zdovc

H ΑΕΚ επικράτησε της Σαρλερουά στο “Νίκος Γκάλης” με 8969 για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League. Ο προπονητής της “Βασίλισσας“, Γιούρι Ζντοβτς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παράπονα που είχε από κάποιους παίκτες του αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο το ματς, γιατί η Σαρλερουά προερχόταν από καλές εμφανίσεις. Είχαμε δύο απουσίες και ο Μιλόσεβιτς έπαιξε με ένεση, γι’ αυτό και φοβόμουν το ματς. Όμως αρχίσαμε πολύ καλά και παρότι η άμυνά μας δεν ήταν καλή κάνοντας πολλά λάθη τακτικά, στην επίθεση ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στο τέλος νικήσαμε με διαφορά. Στο δεύτερο μέρος δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος και νευρίασα με κάποιους παίκτες.”

Για την ευκαιρία στον Γιώργο Τσαλμπούρη δήλωσε:
“Ο Τσαλμπούρης προπονείται καλά και άξιζε να παίξει. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν, γιατί ζητώ πολλά από αυτόν. Προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες γιατί τις αξίζει.”

Για την κατάσταση του Δημήτρη Μαυροειδή, απάντησε:
“Έχει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει πολύ πρήζεται. Θα πρέπει να τον προσέξουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα παίξει το Σάββατο.”

Ακόμα ο Γιώργος Τσαλμπούρης πρόσθεσε:
“Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και παρά τις απουσίες πήραμε μια διαφορά από την αρχή και την υπερασπιστήκαμε μέχρι το τέλος.”

Για την παρουσία του δήλωσε:
“Είμαι πάντα έτοιμος να αγωνιστώ όποτε μου δώσει ο προπονητής την ευκαιρία και σήμερα που δεν έπαιζε ο Μαυροειδής με χρησιμοποίησε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…